Biografia Ioana Mihalache de la Facultatea de Stiinte Economice la Miss Earth 2013

Ioana Mihalache în vârsta de 23 de ani a fost preferata juriului, la selectia nationala  Miss Earth Romania, organizata de agentia ExclusivEvent. 

Frumoasa tanara din Constanta se va "lupta" cu peste 85 de frumuseti globale, pe 7 decembrie 2013, în finala din orasul Muntinlupa.

Ioana Mihalache este licentiata cu nota 10 a Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, facultate pe care a absolvit-o ca sefa de promotie, iar, în prezent urmeaza un masterat in Politici Europene de Dezvoltare Regionala, în cadrul aceleiasi universitati de la maul marii.
biografie ioana mihalache miss earth
Wiki Ioana Mihalache
Ioana Mihalache vorbeste engleza si italiana si de aproximativ doi ani este model în Turcia si Italia si a participat, pana în prezent, la mai multe competitii nationale de frumusete in Romania.

In 2013 Ioana a primit Premiul Ambasad'Or Miss in cadrul concursului World Romania 2013.

Ioana Mihalache are dimensiuni de vis:  87 cm-61cm-91cm si o inaltime de 1.80m.

Frumoasa din Constanta va fi, timp de un an de zile, imaginea Miss Earth România, având sarcina de a se implica activ împreuna cu organizatia Miss Earth România în cât mai multe campanii si actiuni de caritate, dar si în numeroase programe si activitati de protejare si conservare a mediului înconjurator.

Miss Earth face parte din categoria Big Four International Beauty Pageants, ce include Miss Earth, Miss International si Miss Universe.
poze ioana mihalache dezgolita de inhibitii

Insa fotografiile cu Ioana Mihalache vorbesc mai multe despre ea, decat o mie de cuvinte mestesugite.
Comentarii