Biografia Geanina Ilies vedeta Antena 1 care prezinta Observator din weekend

La varsta de 28 de ani, Geanina Ilies (nascuta in data de 3 iunie 1985) este una dintre prezentele feminine care ii incanta pe spectatorii Antenei 1.

Dupa doi ani petrecuti la pupitrul stirilor sportive la o alta televiziune, Geanina a decis sa faca transferul la Antena 1.

Despre acest lucru, Geanina spune ca ambitia a ajutat-o sa progreseze, iar postul de la pupitrul stirilor este acum rasplata muncii sale.

"A fost mai mult ca sigur un «gind la gind, cu bucurie». Cum televiziunile puternice stiu intotdeauna ce vor, recunosc, Antena 1 a facut primul pas. Acest "transfer" e cea mai frumoasa rasplata a muncii mele de pina acum. Am crezut mereu in capacitatea si ambitia mea de a progresa", spunea Geanina Ilies intr-un interviu.
biografie geanina ilies instagram varsta sot

Dupa ce-a aparut in mai multe sporturi publicitare si a pozat in nenumarate sedinte foto, Geanina mai are timp si de fiul sau, Patrick.

Geanina Ilies este mamica unui "diamant" de baiat, cum ii place sa-l alinte pe fiul ei, Patrick, si a trait o frumoasa poveste de dragoste cu un om de afaceri, de care s-a despartit in 2012.

"Dimineata merg la fitness, sa-mi mentin forma fizica. Dupa-amiaza il iau pe fiul meu de la gradinita si incerc sa-i fac citeva pofte, iar seara o petrec in televiziune.

Geanina este extrem de sincera si spune ca apreciaza cu adevarat un jucator de fotbal din Romania.

Inca nu si-a facut debutul jucatorul pe care-l apreciez, dar il cunosc foarte bine si are sanse mari sa scoata «nationala» României din impas peste vreo 10-15 ani. E vorba de Patrick Varga, fiul meu! La 4 ani si jumatate deja a invatat sa ma dribleze! Sint vesela, pozitiva si foarte optimista. Imi place sa joc fotbal si volei cu fiul meu, Patrick!", spune prezentatoarea rubricii sport de la Antena 1.

Insa in urma cu doi ani insa destinul a facut-o pe Geanina sa treaca printr-un divort dureros.

Despre felul in care arata, Geanina Ilies spune ca ocoleste mancarurile de la fast-food, consuma cat mai multe fructe, chiar si cele confiate si nu bea nicodata cafea.

La sala Geanina Ilies ajunge ori de cate ori ii permite timpul, si nu o face din obligatie, o face din placere si spune ca o relaxeaza.
wiki geanina ilies vedete blog

Din punctul ei de vedere cea mai buna cale catre un stil de viata sanatos este echilibrul intre miscare si o alimentatie sanatoasa.

Geanina Ilies va prezenta cele mai noi informatii, în cadrul editiilor Observator din weekend, de la ora 6.00, 13,00 si 16.00, împreuna cu colegul ei Daniel Osmanovici.

Si un pic de cancan moden cu Genina Ilies pentru amatorii de barfe cu vedete.

Ziarul Libertatea scrie ca Crina Abrudan (35 de ani) i-a facut un scandal monstru colegei sale, Geanina Ilies (28 de ani), sub ochii întregii redactii de la Antena 1, acuzând-o ca profita de actualele ei probleme sentimentale si ca si-a “aburit” sefii sa o promoveze la greu.

Tot scandalul fiind pus pe faptul ca Crina Abrudan ar fi devenit practic de nerecunoscut dupa recenta despartire de fostul fotbalist Gabi Popescu.

UPDATE: Reality show-ul Gospodar fără pereche revine joi, 20 februarie 2020, numai la PRO TV. Noul sezon este plin de aventură, presărat cu iubire, lacrimi, fericire și multe situații limită. Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii, îi va ajuta pe curajoșii băieți care s-au înscris în show să întâlnească fetele potrivite pentru ei și le va fi mereu alături cu un sfat pentru construirea relațiilor.
MAI POTI CITI