Incredibil: Tolea Ciumac si Mihai Mila nepotul lui Gigi Becali un WIKI cu rapiri si rascumparari

SOC in familia Becali, unul din nepotul lui Gigi Becali, Mihai Mila si luptatorul Tolea Ciumac sunt cautati de politie.

Tolea Ciumac si Mihai Mila, unul dintre nepotii lui Gigi Becali care a fost implicat in dosarul furtului de masina a latifundiarului acuzati ca ar fi sechestrat si jefuit afaceristi israelieni.

Ca sa fie lasati in pace, un medic estetician, Renert Gad, patronul mall-ului Grand Arena si un patron al unei firme de sisteme de securitate au fost nevoiti sa scoata din buzunar aproape jumatate de milioan de euro.

Tolea Ciumac si nepotul lui Becali, Mihai Mila, erau folositi ca “sperietori”.
biografie mihai mila nepotul lui gigi becali

In cazul in care  afaceristi israelieni nu isi achitau “datoriile” fictive, victimele erau amenintate cu moartea iar pe capul lor erau trimisi cei doi batausi.

Biografia lui Mihai Mila este o biografie extrem de agitata.

Nu de mult presa scria ca Mihai Mila s-a facut remarcat la alegerile locale din 2008 prin faptul ca s-a ocupat de protectia celui care avea sa se întroneze mare primar de Buftea.

Desi avea acte de identitate din care reiese ca locuieste în comuna Vo­luntari, Mila acesta nu a ezitat nici o secunda sa apeleze la mila domnului Stoica si sa isi ia si el partea, ca doar nu degeaba si-a pus carca la bataie în 2008.

Astfel, în data de 13 ianuarie 2010, la un birou nota­rial din Afumati se încheie un contract de vânzare-cumparare între Dobrica Gheorghita, reprezentata prin mandatar Mila Mihai, în cali­tate de vânzator si acelasi Mila Mihai în cali­tate de cumparator.

Numele lui Mihai Mila este legat si de cazul furtului masinii lui Gigi Becali.

Gigi Becali a fost trimis în judecata în octombrie 2009, alaturi de Stefan Dediu, Catalin Otto Zmarandescu, Mihai Mila, Niculae Dumitrascu, Marcel Popa si de politistul Romulus Dumitrescu, pentru lipsire de libertate în mod nelegal.

Acum iata ca nepotul lui Becali este implicat din nou intr-un caz din care cu siguranta nu va mai iesi nesifonat asa usor.
MAI POTI CITI