Biografie CAGATAY ULUSOY - De la MODELUL ANULUI la serialul FERIHA, o ascensiune rapida

CAGATAY ULUSOY are 1,88cm inaltime si 77 de kilograme.  Are ochii caprui si frumusetea l-a adus in concursul THE BEST TOP MODEL OF TURHEY in 2010. A participat la concurs la indemnul prietenilor.

A reusit sa castige competitia si drept rasplata i s-a oferit posibilitatea de a juca intr-un film. Si de aici viata sa avea sa se schimbe. In prezent a reusit sa stranga peste 1 milion de fani iar in tarile arabe unii fani au semnat o petitie cum ca vor sa isi vada actorul favorit alaturi de actrita HAZAL KAYA intr-un alt proiect cinematografic.

Numele lui este CAGATAY ULUSOY si interpreteaza rolul lui EMIR SARRAFOGLU in serialul FERIHA.
La fel ca si partenera sa din serial actrita HAZAL KAYA, CAGATAY  are numai 23 de ani.
wiki biografie CAGATAY ULUSOY blog vedete

S-a nascut la  ISTANBUL la 23 septembrie 1990. A terminat liceul si in prezent este student al UNIVERSITATII ISTANBUL. Studiaza arhitectura peisajului si amenajarea gradinilor. El spune ca face parte dintr-o familie din clasa medie.

Parintii sai sunt din BULGARIA si BOSNIA. Tatal provine din BULGARIA iar mama sa  din BOSNIA.

CAGATAY are un frate mai mic. Apropriatii stiu ca actorul are si o porecla. I se spune CAO.

Cu toate ca inainte de a juca in serial nu avea nicio experienta a reusit sa se integreze in echipa. A luat lectii de actorie si prima saptamana i s-a parut dificila. Apoi totul a intrat intr-o rutina. CAGATAY ULUSOY a venit in actorie dinspre modelling. Putem spune ca este la inceput de drum.

Ca orice tanar iubeste sa iasa in week-end-uri . De cand are succes paparazzi sunt pe urmele lui. Iubeste baschetul si pescuitul. A intrat in vizorul presei acum iar jurnalistii ii cer interviuri si vor sa stie cat mai multe amanunte despre viata sa privata. Pentru ca nu au reusit sa il surprinda in compania unei domnisoare unii au inceput sa zvoneasca ca s-ar inalni cu o doamna mai mare  ca el cu cel putin 10 ani. Barfe, nimic sigur. Ceea ce este sigur este porteretul iubitei descris de CAGATAY. Sa vedem cum arata  ea.

CAGATAY recunoaste ca cea care ii va rapi inima va avea din partea sa tot sprijinul. Adica CAGATAY este decis sa ii faca pe plac,orice pentru persoana iubita. Seri petrecute in intimitatea caminului si iesiri la sfarsit de weekend. Si nu va avea nevoie sa dea explicatii asupra trecutului sau.

Actorul este de parere ca oamenii au nevoie de experiente si atunci de ce ar avea nevoie de comentat?
Recunoaste ca este putin gelos. Nu i-ar putea impune cum sa se imbrace iubitei. Daca ies impreuna CAGATAY nu are nimic impotriva ca EA sa poarte o rochie mai scurta. Dar atunci cand iese cu prietenele CAGATAY o va sfatui sa fie atenta la modul cum se imbraca.
CAGATAY ULUSOY POZE IUBIT HAZA KAYA

IUBITA sa trebuie sa aiba inaltimea de pana in 1,70 cm inaltime. De ce?  Nu ii plac fetele foarte inalte si nici cele extrem de slabe. Si curios isi doreste o prietena a caror ochi sa fie negri sau caprui. La capitolul asa nu, fara sa doreasca sa jigneasca nu ii plac fetele cu ochii verzi si albastri.

Si nu in ultimul rand fata trebuie sa aiba personalitate.

Deocamdata CAO isi petrece timpul la munca pe platourile de filmare.

Nu stim daca va urma o facultate de actorie dar CAGATAY vrea sa fie un actor complex. Si profesionist.

Are multe de invatat dar candva spera sa faca parte din echipa unui film grandios. Visul sau secret este sa ajunga sa fie detinator de PREMIU OSCAR. Noi ii uram succes.

Doar ambitia si norocul il vor ajuta sa fie mai aproape de visul tau.

FILME CU CAGATAY ULUSOY
  • 2009-2010- MEAN STREETS
  • 2010-RECEP VEDIC 3
  • 2011- ANATOLIAN EAGLES
  • 2011-2012-FALLING HOME LIGHTING
  • 2012-I NAMED HER FERIHA
  • 2012-EMIR ROAD
  • 2013-TIDE (NUMBER)
MAI POTI CITI