Trupa Akcent s-a destramat - wiki-ul unui scandal in showbiz care pleaca de la bani

Baga bani, baga bani... ca daca nu, ne spunem ADIO.

Akcent, cea mai de succes trupa de baieti a ultimulor ani, infiintata in 2001, s-a destramat.

Insa cei de la wowbiz.ro spun ca membrii trupei Akcent au omis, deocamdata, sa faca un anunt oficial referitor la faptul ca si-au spus adio.

Adrian Sina versus Mihai Gruia si Sorin Brotnei acesta ar fi meciul dur care a dus la rezultatul pe care fanii Akcent nu il vor aprecia de loc.

Actuala trupa Akcent, in formula Adrian, Mihai si Sorin si-a sistat activitatea in urma cu aproximativ o luna, in momentul in care au terminat de onorat cateva contracte deloc de neglijat, in strainatate.
wiki biografie trupa akcent blog vedete

Neintelegerile dintre membrii trupei si-au facut loc in sanul trupei de mai multa vreme, mai exact de aproximativ un an, respectiv in momentul in care Adrian Sina s-a gandit sa se impuna si sa le pretinda colegilor sai sa primeasca un procent mult mai mare, din concerte.

Asta, in contextul in care oricum incasa dublu decat ei, intrucat, in vremurile bune, toti au cazut de acord ca, dupa plecarea lui Marius Nedelcu, Adrian sa primeasca si partea acestuia, pentru ca era considerat liderul trupei si pentru ca se implica mai mult pe partea de compozitie.

Insa pretentiile ridicate, mai nou, de catre Sina, li s-au parut nefiresti colegilor lui si de aici au pornit disensiunile, care s-au dovedit a fi fara cale de rezolvare.

Insa ca cei trei Akcent au mai rezistat impreuna, pana la sfarsitul lunii iulie 2013, de dragul banilor care ieseau din contractele in strainatate. Show-uri care le aduceau cel putin 10.000 de euro pentru fiecare spectacol. Ceea ce nu este o suma deloc de neglijat.
cancan monden adrina sina trupa akcent
Lupta orgoliilor si a neintelegerilor reusesc pe deplin sa umbreasca o biografie glorioasa a celor 12 ani, in care Akcent a fost una dintre cele mai apreciate si iubite trupe romanesti, reusind sa scrie istorie in showbiz-ul modern romanesc de dupa anul 2000.
MAI POTI CITI