Numele Jurnalistei EUROPA FM de 23 de ani agresate intre zona Perla si Lacul Floreasca tinut secret

Europa FM și Radio 21 le mulțumesc colegilor din presa pentru solidaritate si, în același timp, le adresează jurnaliștilor rugamintea de a nu divulga numele ziaristei și de a-i respecta liniștea de care are nevoie după acest dramatic incident.

O jurnalista de la radio Europa FM din Capitala a fost agresata, marti după-amiaza, în apropierea Lacului Floreasca.

Fata, în varsta de 23 de ani, a fost ameninţată cu un cutit si obligată sa întretina raporturi amoroase orale impotriva vointei.
numele jurnalistei europa fm atacata la lacul floreasca

Incidentul s-a produs între zona Perla şi Lacul Floreasca, la 300 de metri de Guvern, a anunțat jurnalistul Moise Guran pe contul său de Facebook. 

Purtatorul de cuvant al Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai, a declarat că jurnalista de 23 de ani de la Europa FM a depus plângere la Secţia 1, iar oamenii legii fac, în prezent, cercetări "pe mai multe paliere" pentru a-l depista şi prinde pe agresor.

Reprezentantii postului de radio Europa FM sustin că o alta colega a lor a fost atacată, în urmă cu trei saptamani, tot în Capitală, în zona staţiei de metrou Aurel Vlaicu, însă, din fericire, a scăpat nevătămată fizic.

Asadar.... acum sa vedem cine iese pe strazi sa protesteze pentru eutanasierea cateilor si impotriva investitiei de la Rosia Montana?

Sau poate George Soros nu plateste ONG-urile din Romania sa "o arda cu proteste cu PET-uri" impotriva agresorilor dezaxati din Bucurestiul doctorului Oprescu.
MAI POTI CITI