Flavia Apostol biografie prezentatoarei TV slaba pana la anorexie care a inceput sa se ingrase

Blondina prezentatoare Flavia Apostol s-a nascut 16 ianuarie 1989. De Flavia ati auzit in ultimul timp datorita problemelor de sanatate pe care le-a avut. Anorexia pe care Flavia Apostol a avut puterea sa o invinga.

Flavaia Apostol avea greutate de 38 de kg. O greutate de 38 de kg la o inaltime de 1,72m.

Daca nici asta nu este anorexie atunci ce mai este?

Sa facem o scurta incursiune in biografia Flaviei Apostol.

Cand era mica, Flavia se aseza in fata oglinzii si se gandea ca prezint o editie jubiliara; tocmai invatase termenul si se bucuram de succesul a 50 de editii imaginare, dupa cum declara intr-un interviu.
flavia-apostol-wiki-blog-vedete
Flavia Apostol grasa

Flavia Apostol a terminat Facultatea de Limbi si Literaturi Straine gandindu-se ca o realizatoare TV, moderatoare sau simplu prezentatoare trebuie sa se descurce cu invitati straini si are nevoie de cultura unui filolog.

Insa tanara nu s-a aporit aici, pentru ca Flavia a absolvit si Facultatea de Drept cu acelasi gand: un realizator trebuie sa cunoasca actualitatea, ce se intampla in jurul lui si sa inteleaga legile.

A urmat cursuri de televiziune si dictie pentru a se perfectiona si s-a specializat cu un master in comunicare.

Deci cursuri peste cursuri , facultati peste facultati.... mereu nemultumita, vrand obsesiv sa fie mai buna.

Lucru care apoi s-a reflectat si in problemele ei de sanatate. Pentru anorexia are o componenta psihologica foarte importanta: modul eronat si deformat in care pacienta se percepe pe sine. Cu siguranta si cand avea 38 de kg, Flavia Apostol se vedea grasa.

Revenind la wiki-ul profesional, asadar, Flavia Apostol a terminat doua facultati - limbi straine si drept – si s-a gandit sa-si faca o televiziune, la numai 23 de ani.  Televiziune pe internet, deocamdata, pentru ca atat i-a permis portofelul. Poreclita rapid de priceputii in domeniu "Mogulita",  Flavia este si patron si reporter si prezentator la womantv.ro


Iata si o emisiune a Flaviei Apostol, despre cum poti sa-l faci sa te ceara in casatorie.

S-a spus despre Flavia Apostol ca  a reusit o performanta de-a dreptul "fantastica": sa umble si cu Pepe si cu Tudy. Insa,conform spuselor ei, nimic din cele zvonite nu este adevarat. 

Ca model in viata, Flavia s-a raportat intotdeauana la mama ei, care s-a stins din viata. Flavia a trecut cu greu peste decesul mamei. A avut nevoie de zece ani de zile sa uite ca nu mai are cine sa o astepte acasa.
MAI POTI CITI