Dorin Cocos se casatoreste cu Diana Roibu o tanara de 26 de ani si ii spune "adio" Elenei Udrea

Cine spunea ca divortul dintre Dorin Cocos si Elena Udrea este doar de fatada, ori ca Elena Udrea isi pregateste astfel drumul spre o posibila candidatura la Presedintia Romaniei sau alte teorii emise cu un aer atotcunoscator de diversii "anal-isti" politici, s-a inselat.

De ce? Pentru ca foarte rapid Dorin Cocos se recasatoreste.

Ziarul Libertatea de azi scrie ca dupa nici trei luni de la divortul de blonda Elena Udrea, Dorin Cocos se însoara cu o fata de 26 de ani.

Dorin Cocos si viitoarea lui sotie, Diana Roibu au depus documentele la primarie în data de 2 septembrie si vor spune “Da” în fata ofiterului Starii Civile a Sectorului 2.
nunta dorin cosos diana roibu wiki monden

Petrecerea va avea loc, cel mai probabil, în weekendul acesta, in atmosfera eleganta de la Palatul Snagov.

Dar ce este mai important este faptul ca, cei de la Ziarul Libertatea scriu si ca: "... omul de afaceri Dorin Cocos (52 de ani) se casatoreste astazi cu tanara Diana Roibu, de la care deja asteapta un bebelus."

Ce stiu ei si nu stim noi.

De unde au informatii ca Dorin Cocos asteapta un copil de la Diana Roibu?

Pentru ca daca este adevarat, atunci este evident ca relatia dintre omul de afaceri si tanara de 26 de ani dureaza de ceva timp, si rezulta ca divortul elegant de Elena Udrea nu a ascuns decat faptul ca relatia celor doi era un fiasco sentimental. Si de aici pana la divort nemaifiind decat un pas.

Sa nu uitam ca Cocos declara acum ceva timp pentru Evenimentul Zilei despre viata de familie si Elena Udrea: "... mai in gluma, mai în serios, acum este aproape musafir, petrecem impreuna mult mai putin timp decat ne-am dori. Am ceva stres, nu sunt obisnuit cu expunerea mediatica, mi-as dori sa pot trece neobservat".

Asadar se vede ca uneori, "anal-istii" politici au anumite fantezii intelectuale pe care le emit cu mare usurinta, fara sa aiba habar despre ce vorbesc.
MAI POTI CITI