CRISTINA HEREA biografia Vedetei RTV fosta iubita a lui Codrin Stefanescu

WIKI: Ziarul LIBERTATEA de azi publica cateva poze cu Cristina Herea alături de omul de afaceri Andrei Cristea.

Cristina si Andrei Cristea au fost surprinși de cei de la LIBERTATEA in ipostaze tandre, asa cum le sta bine unor indragostiti.

Nimic neobisnuit, doar scene normale intr-o lume normala.

Despre vedeta RTV, jurnalistii de monden anuntau la începutul anului ca politicianul Codrin Ștefănescu si jurnalista Cristina Herea s-au despărțit dupa cativa ani de relatie.
biografie cristina herea wiki jurnalistic blog vedete

Biografia Cristinei Herea ca si jurnalista este una interesanta.

O prezenta placuta la televizor, studii superioare făcute la Strasbourg ( Scoala Europeana de Stiinte Politice) si o carte de interviuri, recent lansata si, mai nou, director editorial al revistei Business Woman, iata primele patru argumente care susțin afirmatia de mai sus.

Despre experienta Scolii Europene de Stiinte Politice de la Strasboug, Cristina Herea spune ca aceasta a contribuit enorm la maturizatea ei profesionala. Iar ca decizia de a ramane in tara a cantarit extrem de mult dorința ei de a se perfecționa în domeniul presei si nu al politicii.

La RTV Cristina Herea a realizat emisiunea "Romnaia de culise".

Însă puțini știu ca aventura jurnalistica a Cristinei a inceput in zona de mondena.Pe 1 mai 2010, click.ro a publicat un articol semnat de Cristina Herea, in care erau prezentate informații cu privire la o presupusa relatie intre cantareata Oana Sarbu si jurnalistul Robert Turcescu. Aceste informații au fost prezentate ca fiind false si Cristina Herea a fost data afara de la click.ro

Faptul ca viitorul avea sa confirme faptul ca ziarista a avut dreptate, relatia dintre Turcescu si Oana Sarbu confirmandu-se.

In aprilie 2013, Cristina Herea si-a lansat , cartea "Romania de culise". In cele aproape 300 de pagini, au fost grupate grupate interviuri cu personalitati marcante, precum Adrian Nastase, Sebastian Ghita, Paula Iacob, Sergiu Nicolaescu, Andreea Marin, Sebastian Bodu, Gilda Lazar, Dan Pascariu, Mariana Nicolesco, Andrei Tinu, Sorin Rosca Stanescu, Andrei Tinu.

Daca despre biografia Cristinei Herea se mai pot gasi unele informatii, insa despre CV-ul actualului sau iubit, Andrei Cristea, sunt putine lucruri de spus.

Despre omul de afaceri Andrei Cristea se stiu putine informatii, acesta preferand discretia. În varsta de aproape 40 de ani, omul de afaceri detine o firma de consultanta care face marketing si comunicare pentru companii de avocatura. 

Ani de zile Andrei Cristea a facut parte si din boardingul televiziunii Money Chanel. 

Mai mult, acesta nu este strain nici de lumea politica, avand prietenii cu influenti oameni politici.
MAI POTI CITI