Biografie Choi Su-jong Destinul Regelui, Visul regelui - WIKI actori coreeni seriale istorice

Pe actorul corean Choi Soo-jong l-ati vazut la NATIONAL TV in episoadele serialul istoric Destinul Regelui, si il puteti revedea din 16 septembrie in serialul VISUL REGELUI, o noua drama istorica coreana.

Actorul corean Choi Su-jong s-a nascut in data de 28 decembrie 1962. Asadar in acst an implineste varsta de 51 de ani.

Choi Su-jong este casatorit cu actrita Ha Hee-ra, alaturi de care are doi copii: un fiu, Min-seo, si o fiica, Yoon-seo.
wiki choi su jong actori seriale coreene drama istorica

Relatia dintre cei doi este una foarte stransa si bine cunoscuta in intreaga Coree de Sud, mai ales pentru ca in timpul sarcinii lui Ha, Choi Soo-jong era cel care avea grija de gospodarie, ceea ce i-a adus foarte multa simpatie din partea publicului feminin coreean.

In plus, actorul corean mentine permanent legatura cu sotia sa de pe platourile de filmare, fiind adesea vazut cu telefonul in mana, fapt ce ii amuza pe unii dintre colegii sai, care gasesc acest lucru ca o dependenta nefireasca.

Cand nu sunt implicati in filmari, Choi Su-jong si sotia sa Ha Hee-ra participa la evenimente si actiuni caritabile. Cei au anumite cauze pe care le sustin special, dar si participa ca voluntari la anumite evenimente caritabile, in functie de actiunile locale.

 De asemenea,  Choi Su-jong si sotia sa Ha Hee detin functia de ambasadori pentru diverse cauze.

Choi Su-jong este un actor extrem de talentat si de activ.

Rolurile sale din dramele istorice sunt cele care l-au consacrat si care l-au adus si pe micile ecrane in Romania, insa nu sunt singurele.
biografie wiki choi su-jong si sotia sa
Cu o cariera lunga si plina de personaje apreciate si premiate, dar si cu o viata personala exemplara, actorul Choi Su-jong este unul dintre cei mai iubiti actori ai Coreei de Sud.
MAI POTI CITI