Biografie Alexandra Olteanu fata de 16 ani a Loredanei Groza bolnava de meningoencefalita

Wiki trist Alexandra Olteanu o frumoasa si talentata dansatoare de 16 ani din trupa Loredanei Groza care se zbate in spital intre viata si moarte.

Medicii i-au pus Alexandrei Olteanu un diagnostic crud: meningoencefalita.

LEXI (Alexandra Olteanu) a intrat în coma, dupa ce ar fi fost plimbata între spitale timp de 12 ore fara ca medicii sa reuseasca sa-i puna un diagnostic corect.

Alexandra Olteanu are varsta de 16 ani.

Vestea cumplitei boli a Alexandrei a venit chiar in momentul in care toata familia se bucura pentru performantele fetei care a impresionat-o pe Loredana Groza cu talentul sau.
biografie alexandra olteanu lexi loredana groza

Multumita de prestatia ei, vedeta a decis s-o ia in majoritatea concertelor ei, impreuna cu “Moty Dance”, trupa din care face parte.

Alexandra Olteanu se afla acum în coma, medicii sunt rezervati în ceea ce priveste sansele ei de supravietuire, iar parintii cauta ajutorul divin.

Ei se roaga la o manastire de lânga Bucuresti. Totodata, parintii spun ca este vorba de un malpraxis si vor sa li se faca dreptate

Malpraxis sau nu, meningoencefalita este o boala grava, care daca nu este descoperita si tratata la timp duce la moarte.

Iar moartea dansatoarei Alexandra Olteanu ar fi o mare tragedie.

Alexandra Olteanu, biografia unei tinere de 16 ani pentru care viata nici nu inceput bine, si s-a oprit socant de tragic, in coma, pe un pat de spital.
MAI POTI CITI