WIKI OANA SARBU aka THAYA din TECUCI spre inima fanilor din EUROPA, cu SEXY MOVES

Ati auzit de OANA SARBU? Si nu ma refer la eterna iubita a "TURCESCULUI" ROBERT cantareata, actrita din seria" LICEENII",OANA "tauroiaca" nascuta pe 13 mai 1968.

Vorbim tot de o cantareta pe nume OANA SARBU. Fata vine din TECUCI GALATI si  a reusit sa cucereasca inimile publicului tanar de pe afara. Exista voci care spun ca OANA SARBU aka THAYA clatina suprematia cantaretelor INNA si ALEXANDRA STAN.

Cert este ca THAYA a reusit de la debutul din 2009 sa isi faca fani in EUROPA care o admira si spun ca are o voce exceptionala. Regretul strainilor este ca lipseste promovarea adevarata.

In 2010,OANA adica THAYA si-a facut aparitia in emisiunea matinalilior de la ANTENA, "NEATA CU RAZVAN SI DANI".


O fata inalta,bruneta apariga si cu bun simt. Cu" vorbele la ea" THAYA povestea la acel moment ca asteapta sa termine liceul. Isi ocupa timpul cu muzica.
A fost luata sub aripa unei case de productie puternica ARTIST BOOKING by RICH LION  ENTERTAINEMENT.

THAYA si cele mai cunoscute melodii ale sale: " ONLY LOVE", "TONIGHT", "SEXI MOVES".

Acestea figureaza in playlisturile celor mai cunoscute cluburi si discoteci din EUROPA.

Ce,"PERFECT FARA TINE", si" VARA MEA"... Ascultati si priviti clipul melodiei "SEXI MOVES". Asa veti simti VARA la cotele de afara din strainatate. Plaje frumoase, yacht-uri, fete superbe si adevarata viata a cluburilor. Cu muzica ce inunda sufletele a mii de oameni. Tineri care vor sa simta DRAGOSTEA cu mirosul brizei si senzatiile acelea minunate care ne inunda sufletele atunci cand simtim fluturasi in stomac.
thaya__oana_sarbu_biografie_wiki

THAYA este o fata sensibila. Alaturi de colegii ei participa la actiuni umanitare pentru ajutorarea vietilor copiilor bolnavi. Fireste ca fanii ii urmaresc miscarile pe FACEBOOK. Aici THAYA le impartaseste fanilor momente din viata.

OANA SARBU aka THAYA este hotarata sa ajunga SUS tot mai SUS.

Si are toate sansele sa o faca. De la debutul din 2009 cu "ONLY LOVE", THAYA vine cu noi melodii care sunt pe placul publicului.

Si chiar asa de ce este mai cunoscuta si promovata in strainatate ca in tara ei? Oricum cei care iubesc muzica buna de calitate stiu deja de THAYA.

Voi ce credeti despre OANA SARBU din TECUCI? Cu multa ambitie aceasta fata "de provincie" a reusit sa devina un nume. Altfel spus OANA pentru prieteni si THAYA pentru fanii ei.

Nu stim amanunte picante din viata ei. Se pare ca THAYA este oricum preocupata de MUZICA si de public. DRAGOSTEA mai poate astepta. S-ar putea sa fie fata care tanjeste dupa ONLY LOVE.

Si atunci "TONIGHT" cineva urmareste" SEXY MOVES".

COME ON, she is a romanian singer. SHE IS THAYA. Publicul o indrageste. Noi ii uram succes si vrem sa auzim cat mai multe despre ea.

BRAVO, THAYA!
MAI POTI CITI