URARI La Mulți Ani Sf Maria Mesaje si Urari Onomastice de Sf. Maria

Iata deci o scurta selectie de Mesaje si sms-uri de Sf. Maria – Texte cu urari si felicitari pentru Sfanta Maria.

Pe 15 august peste 2,2 milioane de romani isi serbeaza ziua onomastica. 

15 august, Adormirea Maicii Domnului, este un bun prilej pentru a trimite felicitari si mesaje celor care poarta nume derivate ca: Maria, Marian, Marin, Mara, Mariana, Marilena, Marina, Marinela, Marita, Marusia, Mariuca, Mariuta, Maricica, Mia, Mioara, etc.

Cu toate ca in partile Moldovei Sfanta Maria Mare (15 august) este considerata sarbatoarea mortilor fiind pomeniti toti ce au numele pornind de la cel al Preacuratei si doar la Sfanta Maria Mica (8 septembrie) erau sarbatoriti cei care poarta acest nume.

1. Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

2. Astazi e ziua ta , Mariana , o zi frumoasa ca tine. Sa fii mereu campioana unei vieti de-mplinire si bine. 

Mesaje si sms-uri de Sf. Maria – Texte cu urari si felicitari pentru Sfanta Maria

3. Multi ani si sanatate , Mariana. Sa porti mereu, mandra , coroana seninatatii , fericirii si-mplinirii si sceptrul imbelsugarii si iubirii. 

4. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

5. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

6. Multi ani cu sanatate , Marian , mai tanar si ferice an de an sa te-ntalnim pe-a vietii cale spre implinirea visurilor tale. 

7. De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor. Dumnezeu sa te calauzeasca in tot cea-ce faci. La multi ani!

8. Intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.

9. Fie ca Sfanta Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

10. Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.
MAI POTI CITI