MAMAIA MUSIC AWARDS 2013 DE LA LIVE PENIBIL LA "TEPE" VIA CABRON SI BUG MAFIA

"Mamaia Music Awards o suge de la prima editie" sunt cuvintele lui CABRON.

WOW fara Biz desigur.

Si nu este o pozitie singulara despre acest eveniment aparut peste noapte si foarte putin promovat: Mamaia Music Awards.

Cu doar o zi inainte de inceperea festivalului Mamaia Music Awards, membrii trupei BUG Mafia au postat un anunt pe pagina oficiala de Facebook in care acuza organizatorul evenimentului ca a vrut sa profite de pe urma numelui formatiei de hip-hop.
mamaia musica awards teapa 2013

".... O sa intrebati de ce nu il dam in judecata. Nu il dam in judecata pe organizatorul Dan Leonte pentru ca, la cum functioneaza justitia romana, va dura 3 ani, ca sa nu mai zicem ca e posibil sa ne trezim ca avem noi de platit bani. Dar poate Dan Leonte va ramane cu renumele de TEPAR si poate evenimentele lui vor fi cunoscute ca TEPE dupa treaba asta. Ar fi suficient. Multumim pentru intelegere!" - se incheie mesajul postat joi, 8 august, de BUG Mafia pe pagina oficiala de Facebook.

Deci ce sa intelegem din aceste luari de pozitie a unor nume grele din muzica romaneasca?

Revenind la CABRON,iata ce a postat si acest artist pe contul lui ofiacial de Facebook:

"... Mamaia Music Awards = Ţeapa! Domnilor organizatori... e urat sa pui pe afis (care arata ca afisele de la marile spectacole de manele de la Teatrul de Vara) poze cu artisti care nu vor fi la fata locului, facand lumea sa creada ca vor canta.. Cum sa ma pui in mijlocul afisului fara sa imi trimiti vreodata macar o invitatie..."

Initial, evenimentul, MAMAIA MUSIC AWARDS 2013 la care sunt asteptati "peste 10.000 de spectatori" , trebuia sa aiba loc la Pavilionul Expozitional Mamaia, dar, pentru ca acest spatiu nu putea gazdui un numar atat de mare de participanti (oare?), echipa Music Awards Company a luat decizia de a-l muta pe plaja Crema din statiunea Mamaia.

Hmmm din ceea ce transmite "marea televiziune" TV H2.0 ( ati auzit de ea pana acum?) pare ca  acesti zece mii sunt de fapt cateva sute de oameni lipsiti de chef si care din cand in cand mai ies din letargie si dau din membrele superioare si inferioare.

Daca era "cel mai mare si tare" eveniment muzical din Romania, de ce oare Primarul Radu Mazare nu a trecut pe aici?

Si sa nu vorbim de sonorizare, de lipsa de profesionalism a regizorului de emisie, de proasta iluminare a spatiului etc.

Este evident ca oamenii si-au facut banii si ca editia a II-a a Mamaia Music Awards nu va mai exista.

Sa speram ca Radu Mazare va reusi sa faca un eveniment adevarat muzical in Mamaia, anul viitor in locul "prafuitului" festival de la Mamaia.
MAI POTI CITI