Dan Radulescu biografia iubitului Dianei Dumitrescu vedeta din Ingeri Cazuti FOTO

Stiti probabil ca Diana Dumitrescu a divortat de curand de Ducu Ion.

Insa blonda nu pierdut timpul si nu a ramas singura.

Diana Dumitrescu l-a inlocuit pe regizorul Ducu Ion cu un actor, Dan Radulescu.

Dan Radulescu este nascut la 25 septembrie 1985, în Bucuresti, si este fiul unuia dintre cei mai respectati chirurgi din România, medicul Dan Radulescu.

Imediat dupa absolvirea Colegiului German Goethe, Dan Radulescu a dat admiterea la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale" si a intrat la clasa regretatului Adrian Pintea, iar coordonator de an i-a fost Florin Zamfirescu.
biografie dan radulescu blog vedete
Dupa ce si-a luat diploma de actor, Dan Radulescu a simtit nevoia sa se perfectioneze si a terminat si masterul de „Arta Actorului", sub atenta supraveghere a regizorului Gelu Colceag.

Talentul sau i-a asigurat succesul înca din primul an de studii, când a fost sunat de echipa de casting de la Castel Film si ofertat sa joace câteva scene alaturi de celebrul Van Damme.

În plus, Dan Radulescu a avut un mare avantaj de partea sa, acela ca vorbeste fluent trei limbi straine: engleza, franceza si germana.

Acesta a fost primul contact al actorului Dan Radulescu cu filmul, iar de atunci a devenit parte din numeroase productii cinematografice si a jucat în peste 15 piese de teatru, în regia unor nume mari ale teatrului românesc.

Dan Radulescu, omul care incearca in timpul liber, sa aiba grija de sanatatea sa, incearca sa vada cat mai multe filme, pentru ca si la filme lista se aduna si intra intr-un teanc unde nu le mai vezi, omul cate isi tot propune sa citeasca lucruri si niciodata nu reusueste sa citeasca cat ar vrea. Cel putin asta declara intr-un interviu recent.

În anul 2006, in timp ce Diana Dumitrescu  filma pentru telenovela „Razboiul sexelor", pe platourile de la Buftea, Dan Radulescu juca rolul lui Alin, în serialul „Cu un pas înainte", ambele produse de MediaPro Pictures. Atunci a fost prima data cand Diana si Dan s-au intalnit pentru prima data.

La mai bine de sapte ani de atunci, in 2013, Dan Radulescu si Diana Dumitrescu au ajuns sa formeze un cuplu.
MAI POTI CITI