Andreea Olariu biografia modelului care a vrut sa castige "Vocea Romaniei" FOTO

Andreea Olariu, concurenta din sezonul doi al emisiunii "Vocea Romaniei", s-a numarat printre participantele la Miss Litoral 2013, care a avut loc in acest weekend, in statiunea Mamaia.  

La  Miss Litoral 2013, Andreea Olariu a obtinut titlul de Miss Costinesti si a aratat senzational la proba costumelor de baie, cand a imbracat un costum alb, care i-a pus in valoare picioarele interminabile si tonifiate.

Andreea Olariu a inceput sa cante la sase ani si a castigat premii la toate concursurile si festivalurile la care a participat.

Primul trofeu l-a obtinut la varsta de zece ani la festivalul Delfinul de Mare din Cumpana.
biografie andreea olariu blog vedete

Eleva la Colegiul Mihai Eminescu din Constanta, Andreea s-a remontat acum si se pare ca începe sa straluceasca soarele si pe strada ei.

Tânara, este câstigatoare a concursului "Io Canto" în Italia.

Adolescenta a fost contactata de Casa de Discuri Warner din Italia si i s-a promis ca se lucreaza la promovarea ei pe plan international.

Vocea Andreei Olariu este comparata cu cea a Larei Fabian, recunoscuta international ca fiind cea cu registrul cel mai larg.

Pentru talentul ei deosebit, Andreea Olariu este, din 2009, membra a Clubului de Excelenta Dan Voiculescu.

Andreea Olariu a facut parte din echipa lui Smiley la emisiunea "Vocea Romaniei" si a impresionat pe toata lumea cu vocea sa puternica, reusind sa obtina numeroase premii atat in tara, cat si in strainatate.
wiki andreea olariu vedete blog
Insa daca pe plan muzical de la "Vocea Romaniei" nu am mai auzit nimic despre Andreea Olariu, iata ca in fata tinerii constantence se afla si o promitatoare cariera de model.

Depinde de Andreea ce va alage, muzica sau defilarea pe podium.

Sau poate Andreea Olariu va reusi sa imbine atat muzica cat si modeling-ul intr-un tot armonios care sa ii aduca multe realizari.
MAI POTI CITI