VERSURI PRO FM BAGA MARE PRO FM TE AJUTA SA TE RACORESTI CU LOREDANA CIUBOTARU

VERSURI PRO FM BAGA MARE PRO FM TE AJUTA SA TE RACORESTI CU  LOREDANA CIUBOTARU

Daca in 2012 s-a cantat tot sezonul estival “Cu ProFM nu am somn”, anul asta refrenul care va sta pe buzele tuturor este PROFM BAGA MARE.

Melodia ”Baga mare”, care se aude în aceasta vara în heavy-rotation la PRO FM si care este imnul postului de radio a fost compusa de Smiley, iar cea pe care artistul a ales-o s-o interpreteze este frumusica artista de la Vocea Romaniei, Loredana Ciobotaru.
versuri ProFM Baga Mare Loredana Ciubotaru Smiley
Loredana Ciubotaro "Baga mare"

Loredana Ciobataru fata pe care jurnalistii au surprins-o iesnd la ora doua dimineata din blocul lui Smiley si despre care s-a scris ca ar avea o aventura cu artistul.

Desi atunci Smiley era un barbat liber, deoarece tocmai se despartise de Laura Cosoi, Smiley a negat relatia, pentru a nu-i periclita pozitia în concurs Loredanei.

Acum iata ca Smiley i-a încredintat Loredanei cate melodia PRO FM BAGA MARE, ale carei versuri  se vor auzi toata vara la statiile PRO FM.


Asculta versuri de vara: PRO FM BAGA MARE (Loredana Ciubotaru)

Toata vara, ProFM Baga Mare-n toata tara! Pe plaja Arruba din Costinesti a inceput deja cea mai tare cautare... toata lumea sapa in nisip si se alege cu premii! DJ-ii "detasati"pe litoral ne asigura ca nu vor lipsi nici concertele LIVE de la malul marii, cei mai tari artisti romani fiind invitati sa cante in direct la Studioul ProFM pt ca distractia nu se aude doar pe litoral ci in toata tara!
MAI POTI CITI