Mesaje La Multi Ani Sf. Maria - mesaje onomastice frumoase pentru Sfanta Maria

Mesaje de La Multi Ani Sf. Maria - mesaje frumoase pentru 15 august

Marea sarbatoare  ortodoxa, Adormirea Maicii Domnului este un prilej foarte bun pentru a trimite mesaje, SMS-uri, urari onomastice si felicitari persoanelor apropiate, prietenilor sau rudelor care poarta numele de Maria sau alte nume derivate din acest nume sfant.

1. Fie ca lumina Sfintei Marii sa ne tine mereu aprinsa calea dragostei! Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant !

2. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani! La multi ani Marioara.

3. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani si multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.
urari onomastice sf maria

3. Azi fiind o mare sarbatoare, Sf.Maria si ziua numelui tau , primeste din partea noastra multe urari de bine, sanatate,  mult noroc si implinirea tuturor dorintelor ! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot cea-ce faci ! LA MULTI ANI !

5. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fi mereu asa, blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau. Esti o prietena de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau. La multi ani Mariana!

6. Multi ani cu sanatate , Marian. Mai tanar si ferice an de an sa te-ntalnim pe-a vietii cale spre implinirea visurilor tale. 

7. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!

8. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

9. Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata.
MAI POTI CITI