Masina inmatriculata in Bulgaria accident in Constanta pe ploaie

Poate stiti "stirea de ultima ora" care ar putea reprezenta o lovitură pentru romanii cu maşini înmatriculate în Bulgaria. Sofia se pregateste să schimbe legea rutiera.

Un articol din proiectul de lege rutiera prevede ca, în cazurile în care cumpărătorul unei maşini este cetatean străin fara domiciliu în Bulgaria, numerele de înmatriculare bulgăreşti să fie predate la Poliţia Rutiera, iar noul proprietar să primească plăcute provizorii şi să poată circula cu ele timp de 60 zile înainte să primească numere din ţara sa.

Tot acest proiect de lege prevede ca în cazul în care cumparătorul unui autoturism nu schimbă actele masinii, acesta va fi sancţionat cu 75 de euro, iar vehiculul va fi oprit în trafic. Estimarile făcute de Politia Rutiera arată că în Romania circulă în jur de 100.000 de maşini cu numere de Bulgaria.

poze accidente masini inmatriculate in bulgaria

Si asta nu este deloc bine.

De exemplu priviti o imagine graitoare despre ce se poate intampla.

Este o poza facuta la locul unui accident recent petrecut astazi in Constanta in zona Camerei de Comert, pe strada Suceava.

Este plin in aceasta perioada de turisti, circulatia pe micile stradute este destul de dificila, si din cauza multelor masini parcate de o parte si de alta. Iat cand afara ploua, si poate nu cunosti prea bine Constanta se aduna toate premizele unui accident.

De data aceasta accidentul nu s-a soldat cu victime umane, din fericire. Sigurele probleme fiind avariile suferite de cele doua masini.

Deja problema mașinilor înmatriculate la bulgari e foarte mare.

Nu e deloc OKl ca pe stradă să tragi pe dreapta când trece un smecher cocalar cu P sau TX pe tăblițe, pentru că el știe că nu are ce să pățească.

Nu e normal sa nu existe asigurare sau metode legale coercitive împotriva acestor soferi care au ales, motivat sau nu, sa isi inmatriculeze masinile in Bulgaria.

MAI POTI CITI