Treceți la conținutul principal

Presedintele Basescu VEDETA Facebook la ICEEfest acest Obama al nostru mereu surprinzator

Miscare de imagine a lui Traian Basescu.

basescu si facebook vedeta site de socializare
Presedintele Traian Basescu se va întâlni, joi, la ora 17:00, cu sustinatorii sai de pe Facebook, potrivit unui anunt postat pe pagina de Facebook “Alaturi de Presedintele Nostru”.

Intalnirea lui Basescu cu fanii sai de "feisbuc" se va desfasura sub forma unui interviu live pe tema relatiei dintre oamenii politici si social media, moderat de Dragos Stanca, organizator ICEEfest.

Discutia lui Base cu "pretenii" de pe FaceBook, va fi urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri din partea publicului.

Pe miscarea lui Obama care "se da bine" pe langa mai marii intrustriei IT din USA, Base vrea si el sa vada lumea ca este alaturi de cele mai noi mijloace de comunicare, de cele mai noi tehnologii, de cele mai in voga trenduri printe tineri etc.

Daca cine este FB si Base stiti cu siguranta, poate va intrebati ce este ICEEfest.

ICEEfest, adica, Festivalul Internetului din Europa Centrala si de Est care se desfasura zilele acestea in Romania, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa.

Festivalul ICEEfest, aduna gigantii internetului (Youtube, Facebook, Google, Microsoft) si a reusit sa atraga 1.550 de participanti care s-au înregistrat pentru conferinte si workshopuri.

Revenind la Basescu si Facebook-ul... credeti care are mare importanta aceasta miscare de imagine?

Pentru ca este o miscare de PR politic negresit, asta numai daca analizam atent numele paginii de Facebook:  “Alaturi de Presedintele Nostru”...

Tinand cont ca in 2012 peste 7 milioane de romani i-au zis PA, cam greu de digerat aceasta afirmatie.
socializare_obama_zuckerberg_facebook
Dar cum politica nu e treaba noastra, ramane insa intrebarea legitima: poate o retea de socializare, fie ea si Facebook sa duca la castigarea de voturi?