Poze rochie Cavalli Roberta Anastase nunta cu Victor Farca

Roberta Anastase nu va avea sarmale în meniul de la nunta si va purta o rochie de mireasa Catalin Botezatu.

Roberta Anastase, in varsta de 37 de ani, are o relatie de 15 ani cu omul de afaceri Victor Farca.

În aceasta perioada, el a cerut-o in casatorie pe Anastase de trei ori si de fiecare data raspunsul acesteia a fost "da".

La cununia civila de ieri Roberta Anastase a apărut îmbracata intr-o rochie albă, lungă şi extrem de simpla, dar sexy în acelasi timp.

Rochia purtand semnatura celebrului designer Roberto Cavalli, a fost admirată de toti cei prezenti, mai ales ca rochia de vara cu care a venit la Cununia Civila era o rochie usor transparenta.
poze nunta roberta anastase victor farca
Rochie Cavalli Roberta Anastase
Casatoria religioasa a fost astazi programata pentru ora 17.00, însa, dupa ultimele stiri, se pare ca slujba, ce va fi oficiata de mai multi preoti, va incepe, de fapt, la ora 18.00.

Dupa terminarea ceremoniei religioase, Roberta Anastase si sotul ei, Victor Farca, isi vor întampina invitatii, 400 la numar, la ceea ce va fi o nunta def ite, cu mancaruri frantuzesti si bauturi fine.

Mireasa Roberta Anastase a tinut sa-si hraneasca nuntasii cu preparate fine, dar nu neaparat pentru a impresiona, ci pentru ca s-a gândit ca pe caldura nu cad bine la stomac mâncarurile grele, traditionale.

 “Nu am vrut sa avem pe mese mâncare grea, gen sarmale sau fripturi grase, caci este vara si nimeni nu le va gusta. Am preferat ceva usor, care sa poata fi consumat pe caldurile astea”, a declarat Roberta Anastase pentru un tabloid monden.

Meniul de la nunta Robertei anastase, meniu care va fi tip bufet suedez si al carui pret se ridica la 80 de euro de persoana  va include, printre altele: caviar, somon, preparate frantuzesti din pasare, salate de cruditati si dulciuri rafinate.

Toate aceste fitosenii culinare vor fi stropite cu multa sampanie frantuzeasca si vinuri de pe Valea Prahovei.

De-a lungul noptii, invitatii Robertei Anastase la Palatul Stirbei vor dansa pe muzica formatiei lui Catalin Geambasu, a lui Aurel Tamas si a unei trupe de tinere violoniste, Hypnotic.

Comentariile sunt inchise