Portalul video AntenaPlay.ro se va lansa online live pe 10 iunie

Portalul video AntenaPlay.ro se va lansa pe 10 iunie, la ora 22.00, cu transmisia LIVE si în exclusivitate a unui concert al trupei Parazitii.

AntenaPlay.ro esete un Voyo de la Intact.

Adica pentru a vedea toate bunatatile de pe AntenaPlay.ro, trebuie sa achitati un abonament lunar.

antena play live free online
ANTENAPLAY vs VOYO
Costul unui abonament lunar AntenaPlay  va fi de 10 lei, iar primele 10 zile vor fi gratuite.

Vor fi disponibile variantele de web AntenaPlay , AntenaPlay iPhone si AntenaPlay iPad si se lucreaza la aplicatiile pentru AntenaPlay Android si SmartTV.

Asta pentru ca "se stie" ca utilizatorii de iPhone si iPad sunt mult mai dispusi sa plateasca pentru o aplicatie sau pentru un serviciu, fata de utilizatorii de Android.

Designul portalului Video AntenaPlay este adaptiv, se adapteaza la rezolutia monitorului.

În plus, platforma AntenaPlay.ro permite utilizatorilor sa vada ce vizioneaza prietenii lor pe Antena Play, daca acestia sunt conectat  prin contul de Facebook.

Pe langa transmisiile live ale celor 5 televiziuni, Antena1, Antena2, Antena3, Euforia TV ai GSP TV pe AntenaPlay vor exista 4 canale exclusive formate din productii ale Antena Group si Antena3. 

Apoi vor fi pagini speciale pentru toate emisiunile si showurile productii ale trustului, spre exemplu X Factor sau În Premiera, astfel încât aici se vor urmari toate episoadele integrale ale acestora în conditii premium de transmisie online.

În momentul acesta AntenaPlay nu va difuza filme, in viitor insa este luata în calcul si ideea de a transmite concerte, evenimente, piese de teatru si filme. 

Introducerea filmelor se va face într-o alta etapa si cel mai probabil vor fi difuzate în sistem pay-per-view.

Adica vrei film, mai platesti in plus pe langa abonamentul lunar.

Va reusi ANTENAPLAY sa atraga cat mai mai multi utilizatori? 

Mai ales ca rivalul VOYO este un exemplu ca romanii platesc cu greu un serviciu, mai ales online, unde sunt obisnuiti cu continut gratuit.
MAI POTI CITI