Pareri despre peria CLARISONIC pretul unei ten curat si sanatos

Peria CLARISONIC este un produs cosmetic laudat atat de Nadia Comaneci cat si de Andreea Raicu.

„Folosesc masină aceea fermecată care se numeşte Clarisonic, cu care în fiecare seară îmi scot pielea moartă, impuritătile, make-up-ul. Acest lucru l-am învătat de la o stilistă care avea grijă de Demi Moore“, spune Nadia.

Peria CLARISONIC a fost initial folosita de medici dermatologi de top, ca tratament pregatitor in tratarea anumitor afectiuni (acne sau rozacee), apoi a patruns cu success in spa-uri si, odata cu lansarea lui pentru uzul casnic, a devenit un subiect aprins de discutie pe cele mai active si cunoscute blog-uri de frumusete feminina.

Exista mai multe tipuri de perii CLARISONIC: CLARISONIC MIA 2, CLARISONIC Plus (pentru fata si corp), CLARISONIC CLASSIC. Pe site-ul www.currentbody.com pretul cel mai mic al periei CLARISONIC era la modelul Mia 2 - 140 euro iar cel mai mare pret, 209 euro pentru peria CLARISONIC Plus.

Peria Clarisonic prin cele 300 de miscari pe secunda, indeparteaza de sase ori mai mult machiaj si de doua ori mai mult sebum sau impuritati, decat orice alta metoda de curatare manuala.


Peria CLARISONIC Sephora - descriere

"From the creators of the Sonicare® toothbrush comes the Clarisonic® Skincare Brush. Sonic technology first changed the way we clean our teeth, it's now changing how we cleanse our skin. The sonic frequency moves Clarisonic's soft, gentle brush back and forth at more than 300 times per second, thoroughly clearing pores and skin surface."

Iata cum se foloseste peria CLARISONIC.
pareri peria CLARISONIC pretul tenului curat

Se aplica crema demachianta pe perie si maseaza, prin miscari circulate, astfel: 20 de secunde pe frunte, 20 de secunde pe nas si barbie si cate 10 secunde, pe fiecare obraz.

Poate fi folosita si pe decolteu, gat sau zone care necesita mai multa atentie.

Poti folosi peria CLARISONIC zilnic, cate un minut, si vei spori si elasticitatea tesutului.

Peria CLARISONIC este destinat tuturor tipurilor de ten si in plus, te atentioneaza printr-un mesaj sonor, ori de cate ori trebuie sa treci la alta zona.

Daca doriti sa achizitionati orice fel de perie de curatat tenul sa aveti în vedere ca trebuie sa fiti foarte blanda cand o folositi pentru ca excesul de zel poate duce la inflamarea si iritarea pielii.

Observati pielea cu atentie si daca e nevoie ajustati timpul de folosire sau renuntati cu totul la peria de curatire a tenului.