Buzele tale buze tatuate: tatuaje cosmetice pentru femei moderne VIDEO

Buzele tale buze tatuate: tatuaje cosmetice pentru femei moderne - tutorial video

tatuaje cosmetice buze femei moderne
Prin acest tatuajul cosmetic  se pot modifica sau corecta forma buzelor, a sprancenelor sau ne putem colora pleoapele.

Tatuajul cosmetic este o pigmentare de lunga durata (3-5 ani),  si se  realizeaza cu pigmenti naturali. Poate fi acoperit doar cu un machiaj de camuflaj de alta culoare. Se cunosc 12 nuante de pigmenti pentru buze, 5 pentru sprsncene si 3 pentru conturul ochilor.

Tatuarea buzelor este o alternativa eficinta atat pentru femeile care nu pot dedica zilnic timp machiajului, asa ca sunt machiate mereu, fara efort, dar si celor care datoita diverselor afectiuni, cum ar fi vitiligo, datorita imbatranirii sau tratamentelor precum chimioterapia, au pierdut culoarea naturala a buzelor.

O data cu redarea culorii buzelor, tatuarea le pozte corecta conturul, aspect foarte apreciat de cei care au buzele inegale sau neconturate natural.

In primele 1-3 ore de la tatuarea buzelor, este posibil ca acestea sa fie putin iritate dupa care vor reveni la normal. In prima zi buzele vor avea o culoare  intensa, apoi gradat excesul de pigment  se estompeaza si vor reveni la culoarea dorita in cateva  zile. Acest lucru nu te impiedica sa te duci la serviciu si sa ai o viata sociala normala.


Femeile moderne apreciaza tatuarea buzelor pentru ca le scuteste de machiajul zilnic dar si pentru ca le ofera un machiaj mereu prospat si un look profesional, indiferent cate ore au stat la birou sau intr-o inatlnire.

Insa exista si vesti bune pentru fetele si femeile care se tem de un tatuaj permanent al buzelor.

Exista si tatuaje temporare pentru buze, la fel ca si in cazul tatuajelor clasice.

De aceea va prezentam si un scurt tutorial video despre tatuajul temporar al buzelor folosind produse specifice de la SEPHORA.
MAI POTI CITI