Biografie Cosmin Curticapean iubitul Laurei Cosoi - Poze Noi

Cosmin Curticapean, barbatul care i-a intrat Laurei Cosoi (30 de ani) la suflet, dupa despartirea de Smiley, e indragostit lulea de celebra blonda.

Cosmin Curticapean este un om de afaceri cu conturile destul de pline.

Cosmin Curticapean are cinci firme dintre care doua in Bucuresti in domeniul comunicatilor.

Cosmin Curticapean conduce de sase ani numai autoturisme marca Maserati.

Iubitul Laurei Cosoi isi doreste foarte mult sa nu devina persoana publica. 

Cosmin declara intr-un scurt interviu: "... nu sunt nici macar fotbalist. Pentru mine, importante sunt alte lucruri. Apreciez foarte mult linistea. Sunt ardelean si-mi place sa-mi pastrez modestia care ma caracterizeaza..."

biografie Cosmin Curticapean iubit laura cosoiLa sfarsitul saptamanii trecute, Laura Cosoi a fost desemnata "Cea mai sexy femeie din lume" in viziunea romanilor, actrita detronand-o pe Antonia si ridicand trofeul "Celebrity Awards" in cadrul Galei FHM.

Iata ce spune despre aceasta "realizare" a iubitei sale, Cosmin Curticapean.

"Este cel de-al patrulea titlu de "Cea mai sexy femeie" pe care Laura il castiga in acest an. Eu nu am putut sa fie prezent la eveniment, am ajuns pe ultima suta de metri, la final. Practic, m-am dus sa o iau.

Chiar daca nu lua acest trofeu, eu stiam oricum ca este cea mai sexy. Laura este foarte apreciata pentru felul in care se imbraca. Dar o face natural, nu se straduieste prea tare si de aceea ii si reuseste. Asa fac si eu la randul meu, sunt relaxat in momentul in care imi aleg hainele".

Cosmin Curticapean este un om de afaceri care este dependent de Maserati, un barbat care o cunoastea pe Laura Cosoi de zece ani si care abia dupa despartirea de Smiley a ajuns iubitul ei, un ardelean care nu vrea sa ajunga pe prima pagina a tabloidelor mondene.

Insa se pare ca acesta dorinta de a nu fi vedeta nu are prea multe sanse sa se infaptuiasca.

Mai ales ca lumea nu spune, iata-l pe omul de afaceri Cosmin Curticapean ci, iata-l pe iubitul Laurei Cosoi.

Destul de naspa...
MAI POTI CITI