Alexandru Ion Balan fiul lui Sorin Ovidiu Balan evaziune fiscala 80 de sepci si 100 de tricouri

Potrivit agentiei de stiri, AGERPRES, anchetatorii spun ca Alexandru Ion Balan ar fi avut, în anul 2010, doi angajati pentru care ar fi achizitionat peste 80 de sepci si 100 de tricouri, dar si alte echipamente în neconcordanta cu realitatea.

cv alexandru ion balan blog vedete
Politistii bucuresteni au efectuat, miercuri 4 iunie, cinci perchezitii domiciliare si au pus în executare trei mandate de aducere într-un dosar de evaziune fiscala.

În acest caz este vizat si Alexandru Ion Balan, fiul realizatorului tv Sorin Ovidiu Balan, administrator al unei firme de paza, prin intermediul careia a achizitionat echipamente in cantitati foarte mari comparativ cu numarul angajatilor si a inregistrat in casa facturi fictive care nu depaseau 5.000 de lei.

Chiar asa... evaziune fiscala pentru 80 de sepci?

Si atunci ce sa spunem despre sutele vagoane CFR despre care Ministrul Fenechiu spune ca au disparut ca prim magie?

Sorin Ovidiu Balan, tatal lui Alexandru Ion Balan este unul dintre jurnalistii "cu state vechi", in adevaratul sens al cuvantului.

Sorin Ovidiu Balan a debutat la Scanteia Tineretului, continuand cu Tineretul Liber, Evenimentul zilei, Romania libera, Ziua, Gardianul, colaborand cu Antena 1, B1TV, Realitatea si National TV

Sorin Ovidiu Balan, CV de ziarist

* Data nasterii - 10 noiembrie 1958
* Locul nasterii - Braila - cartierul "Radu Negru"
* Institutii media la care a lucrat :
* publicatii - Scanteia Tineretului, Tineretul liber, Evenimentul Zilei, Ultimul Cuvant, Romania libera, Ziua, Gardianul
* televiziuni - Antena 1, B1TV, Realitatea si National TV
* Pasiuni - muzica lautareasca, arta culinara si jurnalismul.
MAI POTI CITI