Urari de aniversare online - mesaje online de aniversare, mesaje deosebite

Urari de aniversare online - mesaje online de aniversare, mesaje deosebite  

Gata preparate si ambalate, bune de a fi postate pe Facebook, trimise prin SMS sau email celor dragi.

1. Cele mai sincere urari! La multi ani, comoara sufletului meu! Sa traiesti 100 de ani, verde ca bradul, mandru ca stejarul iar in drumul vietii tale sa ai parte numai de flori parfumate si frumoase precum dragostea, fericirea, sanatatea, intelegerea, simplitatea, simpatia, cariera, libertatea si familia!

mesaje online de aniversare mesaje deosebite de la multi ani
2. Mesajul asta de dimineata nu vreau sa te trezeasca, nici sa te supere, dar vreau sa stii ca nu am uitat ca azi e ziua ta si ca iti doresc tot binele.Bucura-te de anii tai,sa fii fericit si la multi ani!

3. Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! Din tot sufletul iti urez La Multi Ani!

4. Sa ai parte de toata distractia si emotia specifice acestei zile! La multi ani! Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

5. Pentru cea mai importanta persoana din viata mea, pentru tine, iti urez toata dragostea din lume… esti raza de soare din viata mea, esti lumina din intunericul vietii mele… Te iubesc…

6. De ziua ta eu vreau ca noaptea sa nu coboare asa devreme, iar de coboara ea sa iti aduca un cer senin si plin de stele, iar cea dintii ce va aparea sa stii ca este steaua ta, tu so saluti ea sa-ti raspunda: LA MULTI ANI, E ZIUA TA! Iti urez sa fii fericit.

Daca stiti si alte urari  de aniversare,  mesaje aniversare zi de nastere, mesaje de aniversare pt iubit, mesaje de aniversare spirituale, mesaje deosebite de aniversare, mesaje aniversare copii, etc... lasati un comentariu cu ele mai jos.
MAI POTI CITI