Sorin George Alexandrescu biografia arestarii directorului de la Antena Group saltat de DNA

Vremuri tulburi pentru Antena Group. 

cv_sorin_alexandrescu_director_antena_group_dna
Directorul general al Antenelor a fost saltat si dus la DNA pentru cercetari.

Directorul Antena TV Group, Sorin George Alexandrescu, este cercetat penal pentru şantaj.

Seful Antena Group a fost ridicat, joi, de procurorii DNA.

Este vorba despre un contract de aproape 2 milioane de euro, semnat de compania RCS-RDS cu seful Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitica Dragomir.

Din  rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat că in perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, Alexandrescu George Sorin, director general al ANTENA TV GROUP, a constrans un administrator al unei societati comerciale sa semneze un contract în conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea că, in caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana în cauza.

In scandalul de santaj in care George Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, este cercetat penal pentru santaj, apare si numele presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

SC BODU SRL a incheiat un contract de asociere in participatiune cu RCS & RDS.

Prin acest contract comercial, RCS & RDS platea 1,7 milioane de euro pentru a-si face publicitate la nuntile si botezurile ce urmau sa se desfasoare intr-un imobil detinut de firma lui Dumitru Dragomir.

Este vorba despre Crystal Palace Ballrooms, un complex de lux pentru organizare de evenimente aflat in imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii din Bucuresti.

Crystal Palace Ballrooms se află in proprietatea SC BODU SRL, firmă detinuta în totalitate de Dumitru Dragomir.

Audierea directorului Intact Sorin George Alexandrescu la DNA reprezintă un alt episod din scandalul declansat in aprilie 2012 intre Intact – trust care detine posturile TV Antena1, Antena3, GspTV si Euforia TV, si RCS – RDS, operatorul de cablu care si-a lansat în urma cu un an si ceva postul de stiri Digi24