Sanziana Buruiana si Elisa din Medgidia Cancan tras de par cu blonde la Cancan TV FILMULETE

Daca vreti scandal iata ca in seara asta aveti parte de cancan scandalos la Cancan TV.

Ratoi vs Sanziana Buruiana scor... necunoscut.

WOW... Cancan TV este acum CANCAN.ro, oare de ce?

Imagini VIDEO incredibilie asta seara, de la ora 22.30 in emisiunea Cancan.ro, la AcasaTV, cand veti afla si intreaga poveste a acestui mega-scandal... tras de par.

Poate este un Cancan adevarat, ceva normal in lumea fitioaselor si a pitiponcilor cu portofele grase.

Se pare ca acest scandal  cu Sanziene Buruiene si Simone Trasce a pornit intr-un club de pe litoral, acolo unde blonda pus pe razbunari crude, si-a descoperit iubitul in compania altei femei.

Pentru ca lucrurile erau gata sa explodeze, barbatul a scos-o din club, dar scandalul s-a declansat pe strada, in parcare, si s-a lasat cu imbranceli, picioare si pumni si injuraturi.

Insa de ce pare ca aceasta stire vine un pic fortat dupa o pauza de Cancan TV, pauza in care s-a spus ca de la toamna aceasta emisiune o sa paraseasca cu coada intre picioare Acasa TV, fiind infranta fara drept de apel, ca si audienta, de rivalii de la Kanal D, cu a lor WowBiz.

"Mega scandalul" din peisajul monden autohton s-ar putea dovedi pana la urma a fi "un mare fas".Marius Baldovin & Sanziana Buruiana la Emisiunea ,,CANCAN TV ''Adelina Pestritu si Simona Trasca s-au petrecut într-un club

Doua VIDEO ca sa vedeti in jurul caror blonde fatale se invart cancan-urile modene din Romania.
MAI POTI CITI