Mircea Oprean biografia ginerului lui Ceausescu sotul lui Zoe Ceausescu

Sa vorbim despre biografia lui Mircea Oprean de 1 Mai?

Mai conteaza pentru cineva cv-ul si biografia lui Mircea Oprean ginerele fostului dictator Ceausescu?

Mircea Oprean sotul lui Zoia Ceausescu, fiica Elenei si a lui Nicolae Ceausescu.

Poate da, poate nu. Acum cand romanii se matolesc la Vama Veche si se sparg in figuri in cluburile de lux din Mamaia ale salvamarului Mazare?

Mai ales ca Mihai Gadea l-a invitat in aceasta zi la Sinteza Zilei.

Nu este prima aparitie a lui Mircea Oprean la Sinteza Zilei.

Si in 2010 Oprean a fost invitatul lui Mihai Gadea.
mircea_oprean_biografie_wiki_vedete_blog

Mircea Oprean, ginerele familiei Ceausescu, a vorbit atunci  in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" despre momentul în care a fost arestat pentru subminarea economiei nationale. Sotia sa, Zoe Ceausescu, a stat opt luni în arest si Oprean sapte.

Tot atunci Mircea Oprean a dezvaluit totodata ca atat el cât si Zoe au intuit caderea Ceausestilor, odata ce acestia din urma si-au asumat riscul de a intra în politica.

Acum din nou Oprean este vedeta postului Antena 3.

Acealsi Mircea Oprean care la un an dupa ce Zoia Ceusescu a pierdut lupta cu boala, profesorul Mircea Oprean admitea ca nu i-a respectat toate dorintele femeii pe care a iubit-o enorm.

El spunea ca cei care vor avea curiozitatea sa îi citeasca lucrarea intitulata "237 de zile-n mormânt" vor avea o revelatie.

Si daca este sa mai rascolim in istorie, profesorul Mircea Oprean, sotul Zoei Ceausescu (decedata în 2006), preciza intr-un interviu acordat revistei VIP, ca nu este de acord ca locuinta Ceausestilor din Scornicesti sa fie inclusa într-un program turistic, asa cum isi dorea ministrul de atunci, Elena Udrea.

Si revenind la biografia acestui cuplu, Zoe Ceausescu si Mircea Oprean iata ce spunea si generalul Pacepa intr-un interviu acordat ziarului Jurnalul National:"...  el (Nicolae Ceausescu n.r)  suspecta pe toata lumea. Pana si fiica lui, Zoe, avea microfoane ascunse in casa. Si cand, in anii 1970, a trimis-o sa se "relaxeze" la Paris, mi-a cerut sa o insotesc."

Singura intrebare care ramane este: de ce sa il inviti pe ginerele lui Ceausescu, Mircea Opreanu la Antena 3 de 1 Mai?
MAI POTI CITI