Mesaje de dor si departare, mesaje de dor pentru EL Mesaje De Dor Si Iubire

Mesaje de dor si departare, mesaje de dor pentru EL

1. Mi-e dor de tine
Mi-e dor de ochii tai, de gura ta,
De mainile tale mi-e dor
Mi-e dor din nou de trupul tau
Mi-e dor, iubire, de tine.
In bratele tale sa ma cobor,
Mi-e dor,
Sa te privesc cum dormi,
Sa facem dragoste in zori
...Mi-e dor, iubitule, de tine...

2. Fiecare minut inseamna o ora, fiecare ora inseamna o zi si fiecare zi inseamna un an… atunci cand nu sunt cu tine… Doar adierea calda a sufletului tau mi-ar putea alina dorul de tine…

3. Atat de multe intrebari, dar atat de putine raspunsuri. Tot ce stiu cu adevarat este ca IMI E DOR DE TINE!


4. Cate stele sunt pe cer atatea vise cu tine sunt in sufletul meu, cat de fierbinte e soarele, atat de fierbinte mi-e dorul de tine ; te astept in fiecare clipa sa-mi implinesti visele si sa-mi astamperi dorul. A ta iubita fericita …

5. Sa visez un inger? Dar am deja un vis… si am si un inger… iar ingerul e visul meu… Tu esti tot ce mi-am dorit! Te iubesc!

6. Mi-e dor de ochii tai, de buzele tale, de chipul tau de inger… Mi-e dor de clipele cand ma sarutai si imi spuneai ca nimeni si nimic nu ne va desparti. Unde esti, iubirea mea?

7. Esti gandul ce-l port mereu cu mine, ce ma face cea mai fericita, esti dorul ce-mi face sufletul sa-mi planga, esti viata mea si te iubesc enorm si recunosc in fata tuturor, esti cea mai calda voce ce-mi alina sufletul, esti stapanul inimii mele si iti jur iubire pentru totdeauna! Te iubesc enorm de mult fericirea mea! Te imbratisez cu drag!

Si din ciclul mesaje SMS-uri pe care sa nu le trimiti niciodata fostului iubit. Nu trimite niciodata un SMS cu textul “Ma gandesc la tine”

Un mesaj SMS de genul asta nu ajuta pe nimeni. Este evident ca fostii iubiti se gandesc unul la celalat dupa ce relatia s-a terminat. Nu vei depasi acest moment dureros daca te agati in continuare de amintiri.
MAI POTI CITI