Fely Donose wiki -ul "iubirii" cu Ma Ni CanCan pe forumul LGTB

Ma Ni este prima artista din Romania care nu a neagat ca ar fi incantata si atrasa de sexul frumos, adica de femei.

Ma Ni iubeste femeile frumoase (si nu doar platonic) si este o sustinatoare pe fata a comunitatii LGBT

Scurta biografie MA NI

De mica, Mani a urmat cursurile de canto ale Scolii Populare de Arta, castigand numeroase premii la concursuri si festivaluri pentru copii.

biografie fely donose vocea romaniei lgtb
La varsta de 16 ani devine solista trupei "TONIC”, trupa care la sfarsitul anilor 90, a deschis o noua etapa a muzicii "dance” in Romania.

Mani, fosta solista a trupei Tonic, este cunoscuta în special pentru hiturile lansate la finele anilor ’90 („E Craciun”, „Ratusca”, „Dulce”, „Original” si „Maria”).

In ciuda succesului inregistrat si a premiilor castigate ("Cea mai populara trupa”, "Cel mai bun videoclip”, "Cea mai buna trupa dance”), Mani se hotaraste sa puna punct carierei muzicale si urmeaza studiile Facultatii de Jurnalism.

Devine pe rand realizator si producator TV, MC, producator radio (ProFM), jurnalist la ziarul Adevarul, actrita in sitcom-uri.


Acum MA NI este implicata intr-un scandal cu Fely Donose finalista de la “Vocea Romaniei”.

Fely sustine si ea la randul ei comunitatea LGTB.

Interesant este ca la comentarii de pe forumul cumunitatii LGTB apare in prima faza Fely Donose, care neaga faptul ca s-ar fi iubit cu o alta femeie.

Si apoi comenteaza si Ma Ni, care o amenita pe finalista de la “Vocea Romaniei” Fely Donose: “poate pana la urma pun la dispozitie toate convorbirile noastre si sa dam tot din casa”, o ameninta Ma Ni pe Fely, deranjata de faptul ca roscata de la “Vocea Romaniei” a negat atat de vehement asa-zisa relatie de iubire dintre ele.

CanCan LGTB cu Mani si Fely... si care este miza acestui scandal inceput online si care a sa ajunga si la TV?
MAI POTI CITI