Eduardo Vasquez biografia dramei care loveste echipa Carcotasilor

Blesteme aruncate de "forte oculte" asupra echipei de Cronica Carcotasilor?

biografie eduardo vasquez prima tv carcotasi
Regizorul Eduardo Vasquez, unul dintre regizorii-colaboratori ai emisiunii Cronica Carcotasilor, a fost găsit mort, într-o camera de hotel din Turcia.

Eduardo Vazquez, în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în camera sa din Turcia, unde se afla pentru a filma mai multe spoturi publicitare pentru Prima TV.

Moartea regizorului Eduardo Vazquez este cea de-a patra tragedie care loveste „Cronica Carcotasilor” în ultimii ani.

Este cunoscut ca in anul 2010, actorul Toni Tecuceanu a murit de gripa porcina.

Tot in 2010 Serban Huidu a facut un grav accident de schi, iar in 2011 mai tarziu „carcotasul” Huidu a omorat trei persoane cu masina.

Eduardo Vasquez a regizat destul de mult in Romania dupa ce a venit din Spania.

Printre lucrarile publicitare care il reprezinta o sa amintim aici doar reclamele pentru Elite, Cosmorom, Dialog, Skol, Raiffeisen Bank.

De ce a fost Eduardo Vasquez reprezentativ pentru piata "regizorala" a advertisingului de la noi?

Pentru ca, desi impus printr-un anume stil, mai linistit, asezat, plin de caldura si echilbru al luminii Eduardo Vasquez a dovedit  totodata, o puternica atractie catre dinamism, pe care a asteptat ca sansa sa o confirme.

Reprezentativ mai este si pentru ca Eduardo Vasquez ramane unul dintre putinii regizorii straini care etaleaza o constanta in feericul dar rarefiatul peisaj al regizorilor de clipuri comerciale din Romania.


Unele dintre ultimele spoturi publicitare realizate de regizorul Eduardo Vasquez au fost spoturile de promovare si a demo-urilor de produs pentru noile game Nufar si Triumf .

Si incheiem cu raspunsul dat de Eduardo Vasquez la o intrebare simpla.

"Ce parere ai despre femeile din Romania? In doua cuvinte: 'in-credibile'".