Cele mai frumoase mesaje de Paste - mesaje de Paste fericit

Cele mai frumoase mesaje de Paste - mesaje de Paste fericit

Cateva mesaje de Paste pentru iubit, mesaje de Paste pentru parinti ori mesaje de Paste pentru profesori

De ce nu, sa fim indrazneti si sa dam mesaje de paste pentru sefi, mesaje de paste haioase.

Bucurati-va de mesaje de paste fericit, cele mai frumoase mesaje de paste.
cele mai frumoase mesaje urari de paste

1. Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

2. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!

3. Paste mielul fericit,oul sade inrosit,de rusine s-a scumpit,iar iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi,fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate,

4. In noaptea Invierii,cand clopotele bat din suflet noi va spunem: HRISTOS A INVIAT!!

5. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca lumina in suflet! Hristos a inviat!

6. M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

7. Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine. Paste Fericit!

8. Acum, cand Harul e iar cu noi…Si ingeri peste fiecare casa…Iisuse Te Rugam Sa Vii…Sa Stai cu noi la masa.


9. Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

10. E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti!


11. Sa aveti aceste sarbatori pline de lumina si bucurie! Va doresc din toata inima sa aveti un Paste fericit!

12, Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

13. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca liniste în suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit!