Capsulele de slabit Capsulele de slabit Pure Caffeine 200 la un pas de interzicere

Veste proasta pentru vedetele dependente de capsulele de slabit.

Capsulele de slabit Pure Caffeine 200 mg comprimate (produse de D-Hacks Laboratoires) contine o substanta foarte toxica, avertizeaza Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania, citand date anuntate de autoritatea medicala competenta din Germania.

Substanta incriminata din capsulele de Pure Caffeine 200 este 2,4-dinitrofenol

Autoritati germane care spun ca simptomele care pot aparea dupa consumul  2,4-dinitrofenol sunt: dureri de cap, hipotensiune, tahicardie, aritmii cardiace, stop cardiac, edem pulmonar, hiperaritmie si disfunctii multiple de organe.
diete de slabire cu capsule de slabit efecte secundare

Si ca din pacate, in acest moment nu este disponibil un antidot.

De fapt cum stau lucrurile.

In urma testelor s-a constatat prezenta pe piata a produsului de slabit Pure Caffeine 200 mg comprimate (D-Hacks Laboratoires) care contine 2,4-dinitrofenol, o substanta foarte toxica.

Substanta 2,4-dinitrofenol se acumuleaza în organism, in 2008 fiind raportate cazuri de deces dupa consumarea timp de patru zile a unei doze de 600mg/zi.

Exista doua tipuri majore de capsule si comprimate pentru slabit: inhibitorii de apetit si inhibitorii de grasimi.

Inhibitorul de apetit tinteste sistemul nervos central, mimând senzatia de satietate, printr-un aport de serotonina, numit si hormonul fericii.

Din aceasta categorie fac parte sibutraminele.

Inhibitorii absorbtiei de grasimi ajuta la resorbtia prin colon a grasimilor pe care le ingeram si eliminarea lor prin excretie. Astfel, doua treimi se absorb în organism si o treime se elimina, înainte ca organismul sa aiba timp sa extraga caloriile din ea.

Ambele metode reprezinta „fortari ale organismului", orientari fortate spre a slabi, spre a nu depune.

Atata timp cat medicatia studiata clinic se poate da doar pe o perioada scurta de timp si nu prezinta garantie ca rezultatele se mentin, trebuie sa încercam sa renuntam la anumite obiceiuri proaste si sa ne straduim sa slabim prin metode naturale.

Asa ca mare atentie daca folositi comprimate de slabit, sau va ganditi ca intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat sa slabiti cu ajutorul medicamentelor de slabit.
MAI POTI CITI