Camelia Voiculescu biografia uneia dintre cele mai bogate femei din Romania

Despre biografia precisa, CV-ul Cameliei Voiculescu nu o sa gasiti mare lucru.

Viata celor doua fete ale lui Dan Voiculescu a fost una mai mult decat discreta.

Si asta chiar daca Corina, fiica lui Dan Voiculescu, ocupă alături de sora ei, Camelia, locul doi in topul Capital al celor mai bogate femei de la noi.

Cele doua surori Camelia si Corina Voiculescu ar fi detinut conform revistei CAPITAL o avere de 275-300 de milioane de euro.

Pornind insa de la biografia fostului senator Dan Voiculescu, insa putem incerca sa creionam un wiki Camelia Voiculescu, chiar daca insuficient.

camelia voiculescu biografie blog vedetePrima sotie a lui Dan Voiculescu a fost Zsófia Égető, de origine maghiara, nascuta din parinti originari din judetul Covasna, care s-au mutat la Bucuresti la începutul anilor 1940.

Égető Zsófia s-a nascut în 1948, a urmat cursurile Academiei de Stiinte Economice (ASE), unde era student si Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu si Egeto s-au căsătorit la începutul anilor 1970.

La începutul anilor 2000, după 30 ani de căsnicie, Dan Voiculescu a ramas văduv.

Din 2001 s-a retras oficial din afaceri, lăsând administrarea trustului Intact in seama fiicelor sale. Voiculescu a incercat sa-si promoveze imaginea publica, scriind un blog si publicand jurnale online, fara legături cu Trustul Intact.

Din casatoria cu Égető Zsófia, Dan Voiculescu are două fete Camelia si Corina.

Corina Voiculescu este fata cea mare.

Cele doua fete, i-au daruit patru nepoti: Dan, Guenther, Mara, Evelyn si Danut.

Din viaţa de familie, Camelia Voiculescu a invatat si alte lucruri importante.

Iata ce declara intr-un interviu pentru revista UNICA, Camelia Voiculescu:  "Eram foarte uniti. Pe vremea cand traia si mama…" 

De la ea, mezina familiei Voiculescu a invatat sa gatească, iar de la tata a invatat ce este respectul.

"In primul rand, respectul pentru oameni si pentru cuvantul dat. Exact asa cum el si-a tinut promisiunea facuta mamei, că nu se va mai casatori niciodata".

Camelia Voiculescu este deja mama a doi copii, are pe umeri o responsabilitate imensa - conducerea trustului de presa Intact, al carei proprietar este.

Si incheim cu ceva care ar putea fi definitoriu pentru biografia Cameliei Voiculescu.

Camelia a declarat pentru revista Felicia ca ii plac oamenii tineri la suflet, indiferent de varsta, care lucreaza in breasla jurnalistilor, ii desfide pe mercenari si a inceput sa-i "miroasa" de la distanta.
MAI POTI CITI