Biografie Zhao Anghel Antonio – Nicolas cel ce striga “As vrea să aflu” cu Mircea Romcescu

Inainte de a spicui din biografia artistului ZHAO, pe numele adevarat Anghel Antonio – Nicolas, va invitam sa ascultati noua lui piesa “As vrea eu” este un featuring cu Mircea Romcescu!

Instrumentalul a fost realizat de Mircea Romcescu, Dallas si Paul Iorga, muzica şi Text ul sunt scrise de Zhao si Olimpia Panciu (Sample Refren).

Zhao, pe numele său real Anghel Antonio – Nicolas, este solist vocal, textier şi compozitor.

Zhao îl stim de pe vremea când lansa albumul sau de debut în această industrie si anume “Colectie“. De la piesa “Hands up” care s-a remarcat pe YouTube, pana la “Pe drum” sau “Domnisoare“, Zhao s-a distins de fiecare dată prin vocea si atitudinea sa de artist.

Zhao a intrat în atentia publicului larg în 2011, odată cu lansarea clipului „Pe Drum”, o excelenta colaborare cu Praetor care a beneficiat de premiera simultan atat online, cat si la televiziuni.


Proiectul Zhao Praetoror s-a dovedit a fi un succes pe internet pentru acel moment, fiind începutul pentru alte proiecte importante.

Pană în toamna lui 2012, cantaretul Zhao a colaborat cu Karie, Nane, KeeD si Tranda, aceste piese pregătind primul său single de proportii, „Bani din cer”, realizat împreună cu Adda.

Melodia a fost prezentă în toate topurile radio-urilor din România si i-a adus lui Zhao nominalizarea „Cel mai bun debut” în cadrul primei editii On Air Music Awards.

Imediat după lansarea piesei „Bani din cer”, Maximilian lansează un nou single, „Domnisoare”, împreună cu Zhao si Spike. Videoclipul a adunat până în prezent peste 7.000.000 de vizualizări pe YouTube, prima interpretare a acestei melodii având loc în fata a mii de oameni la Sibiu: Media Music Awards.
Biografie Zhao Anghel Antonio – Nicolas Blog Vedete

În luna martie 2013, Zhao prezintă piesa „Încă unu’ si-am plecat” (feat. Mitză & Junky), destinată mediului online si prezentată cu un montaj video inedit.

După aceasta, Zhao a colaborat cu Keed si Criss Blaziny pentru single-ul „Limonadă”, lansat de Red Clover Media.

Printre colaborarile artistice a lui ZHAO ii gasim pe: Maximilian, Spike, Mitză, Junky, Tranda, Nane, Karie, Alan & Kepa, Keed, Criss Blaziny, Praetor, Adda etc.

Zhao isi face singur textele si liniile melodice, le inregistreaza, mixeaza si masterizeaza. La instrumentale Zhao colaboreaza cu cei din SoundWaves Production (Doot, Giano Sorra sau Sonny) sau independenti (Mirakal Machine, Gabriel P., M.T.C. etc.), dar si in instrumentale se mai implic la compozitie.