Biografie OneShot Blazon Pop Doru Mihai

Biografie OneShot Blazon Pop Doru Mihai 

Pop Doru Mihai, cunoscut si sub numele de OneShot (Blazon), s-a nascut in Cluj Napoca pe data de 25 martie 1986.

Wiki OneShot Blazon Pop Doru Mihai blog Vedete
Provenind dintr-o familie de muziceni, acesta a avut contact cu muzica inca de mic, insa pasiunea a descoperit-o abia la varsta de 12 ani, atunci cand a descoperit hiphop-ul.

Pentru ca in anul 2000, la varsta de 14 ani, visul si pasiunea pentru muzica incepeau sa prinda contur, Pop Doru Mihai  a format impreuna cu doi prieteni trupa SubSoul.

In anul 2002 Pop Doru Mihai  a colaborat la piesa “Asculta bine” cu artisti din Cluj, precum Cainele (la vremea aceea membru Anexa1), Moshu Mc si Tao.

Toti au format impreuna pentru o vreme trupa K9 Krew, dupa care in anul 2003 impreuna cu DjWicked (la vremea aceea Venerik) au format trupa Arta Venerica.

A urmat piesa “Prea multe schimbari” impreuna cu Ais da Chef (veteran al hiphop-ului clujean), Cainele si DjWicked.

In anul 2004 cand Click s-a mutat la Cluj pentru studii, OneShot i-a propus o colaborare la un proiect care mai tarziu a luat numele de Camuflaj si odata cu nasterea acestui proiect au venit si influentele reggae/dancehall.

OneShot (Blazon) si Click au lansat sub numele de Camuflaj ep-ul “Din suflet” care s-a bucurat de succes in mediul online si care a adus colaborarea cu label-ul OneTouchRecords.

Transmitandu-le mai mult din energia reggae/dancehall, Injektah (producator la OneTouch), a inceput sa arate trupei directia spre care sa se orienteze.

In anul 2007, dupa multe colaborari cu artisti din Cluj si nu numai, trupa Camuflaj, adica OneShot si Click, au colaborat cu F.Charm la ep-ul “Inca aici”, iar apoi a urmat o colaborare cu noi artisti din acea vreme, cum ar fi Vescan, Cumicu si Kryp.


VIDEO Blazon OneShot feat. Kamelia - Trecem Peste 

Anul 2008 aduce primele colaborari internationale din reggae-ul romanesc pentru  OneShot Blazon , cu artisti ca Lutan Faya la piesa “Cu ochii inchisi” sau Omar Perry (son of Lee Perry) la piesa “Shiny Days”, ambele sub semnatura trupei Camuflaj.

Dupa colaborarea cu Anda Dimitriu la piesa “Doar o piesa”, acestia s-au alaturat label-ului ChillBrothers. Au purtat ochelari de soare impreuna cu Bibanu MixXL in videoclipul piesei "Cu ochelari de soare", iar apoi a urmat colaborarea cu GuessWho la piesa "Viseaza”.

La finele anului 2009, sub tutela ChillBrothers, Camuflaj lanseaza primul single oficial impreuna cu Jacques Yolo, intitulat “Romania”, iar dupa succesul de care s-a bucurat acesta, au lansat piesa “In jurul lumii” cu Anda Dimitriu.

Dupa ce au alergat in jurul lumii, in anul 2011 au lansat al treilea single, "Pe drumul meu", care la fel ca si celelalte piese se gaseste pe albumul “Totu-i pe dos” al trupei Camuflaj, la care se lucreaza in prezent. Intre timp a aparut pe piesa “Spune lumii” impreuna cu Vescan si Mahia Beldo, piesa fiind extras pe single de pe albumul Vescan - O zi in tenisii mei si pe “Rap-raggamuffin”, un video session realizat alaturi de colegul sau de trupa Click, Aforic si Raku.

In anul 2012, OneShot apare pe o piesa care beneficiaza si de un clip fiind primul single StyleDaKid impreuna cu artisti ca Mike Diamondz, Sonny Flame, Johnny King, Anda Dimitriu si Violet.

MUZICA BlazonOneShot :
Camuflaj feat Anda Dimitriu – Doar o piesa - 2009
Bibanu – Cu ochelari de soare feat Camuflaj – 2009
Guess Who – Viseaza feat Camuflaj - 2009
Camuflaj feat J.Yolo – Romania - 2009
Camuflaj feat Anda Dimitriu – In jurul Lumii (2010)
El Nino – Stii feat Camuflaj – 2010
Camuflaj – Pe Drumul Meu (2011)
MAI POTI CITI