BIOGRAFIE Mirabela Maria Cismaru fata care canta cu ALLEXINNO

Allexinno a revenit cu un nou single "Loving You". 

Allexinno canta impreuna cu Mirabela Cismaru, fosta concurenta de la Vocea Romaniei.

Scurta biografie Mirabela Maria Cismaru

Mirabela Maria Cismaru are 18 ani si este eleva la Colegiul Național "Spiru Haret" din Targu – Jiu.

BIOGRAFIE Mirabela Maria Cismaru Blog Vedete
Pasiunea pentru muzica Mirabela Maria Cismaru si-a  descoperit-o inca de la 5 ani, cand o auzeam pe mama ei toata ziua cantand.

Mirabela Maria Cismaru a mostenit acest talent de la ambii parinti, mama fiind interpreta de muzica populara, iar tata la randul lui a cantat o perioada impreuna cu mama, formand o trupa, insa mai tarziu s-a reprofilat si a continuat cu pictura.

Timp de 5 ani Mirabela Maria Cismaru a activat la Palatul Copiilor din Targu-Jiu, la sectiunea de muzica usoara, unde a studiat si chitara. De la varsta de 13 ani a mers prin toata tara la festivaluri de muzica usoara, obtinand premii de la cel mai mic la cel mai mare.

Anul trecut Mirabela Maria Cismaru s-a hotarat sa participe la show-ul de televiziune "Vocea Romaniei", unde a facut parte din echipa lui Marius Moga si a ajuns pana la etapele LIVE.VIDEO ALLEXINNO SI MIRABELA CISMARU - LOVING YOU

Inca din 2009 ALLEXINNO s-a facut remarcat in zona de clubbing, prin colaborarea sa cu Dario Zack, un DJ din Timisoara, prin piese cum ar fi `Funky World`, `My Baby` sau chiar prin compozitii proprii ca `Love love`, piese bine clasate in topurile radio-urilor de specialitate.

Debutul lui ALLEXINNO pe scena dance din Romania, si nu numai, a avut loc in anul 2010 cu single-ul `Lick Shot`, o colaborare cu Sunrise Inc., single ce a cucerit tari precum: Olanda, Belgia, Rusia, Cipru, Grecia, Ucraina, Albania, etc.