Biografie Camelia Enciu blonda plinuta care isi da cu parerea despre Bahmu si Prigoana

Vreti sa stiti care este CV-ul lui CAMI Enciu?

Camelia Enciu este patroana unui renumit salon de infrumusetare din Bucuresti.


CAMELIA ENCIU STUDIO – exprima o imbinare de stil, eleganta si rafinament, totul intr-o ambianta placuta.

CAMELIA ENCIU a deschis acest salon convinsi fiind ca vom aduce un suflu nou si ca putem ridica stacheta pe o piata sofisticata si cu standarde inalte.
biografie camelia enciu blog vedete

CAMELIA ENCIU spune  ca are o echipa experimentata, dinamica si perfectionista care face diferenta intr-un domeniu competitiv si exigent. Imbinam tehnologie de ultima ora, produse din game de varf si echipamente ultramoderne, cu o abordare calda, prietenoasa, plina de grija si atentie fata de client.

cei de la CAMELIA ENCIU STUDIO au convingerea ca aceasta este formula ideala pentru a va transforma din simpli clienti in persoane ce revin la noi de fiecare data cu aceeasi placere si cu deplina incredere.

Produsele folosite in CAMELIA ENCIU STUDIO sunt produse din gamele de varf WELLA ILUMINA, JESSICA, MIDICA 120,AINHOA, NIOXIN, etc.

Dar...sa vedem ce vedete apeleaza la serviciile Cameliei Enciu si ce declara ele.


GABRIELA CRISTEA despren Cami Enciu
“Deseori Cameliei Enciu i s-a cerut sa realizeze un maichiaj sau coafura in stilul GABRIELA  CRISTEA TOADER, cei care solicitau asta, nu au stiut ca stilul GABRIELEI CRISTEA TOADER a fost creat de CAMELIA ENCIU”

ILINCA VANDICI – ABRAHAM MASLOW SPUNEA CA DACA AI UN CIOCAN,VEZI CUIE PESTE TOT.. 
“Eu spun ca daca vrei sa fii speciala, frumoasa, unica, trebuie sa o vezi pe Camelia Enciu, un adevarat profesionist pentru care arta maichiajului  si a hair-stylingului numai cere nici un secret.
Fara doar si poate ,daca exista un stilist in care sa am incredere deplina,acesta este Camelia Enciu!”
wiki cami enciu infrumusetare bucuresti vedete blog
ADRIANA BAHMUTEANU despre Cami Enciu
“Mie una mi-a schimbat viata.Camelia Enciua este un bun profesionist dar si un bun cristic care iti arata -ce vine bine si ce nu- si ti-o spune frac,deschis,pe fata. De la Camelia am invatat ca oamenii tin cont de aspectul fizic si ca daca tu ,ca femeie,ai grija sa fii frumoasa si devreme acasa,succesul este garantat.Azi ma bucur din suflet ca exista in Bucuresti,un loc placut,,linistit si frumos unde intrii obosita si cu parul valvoi si iesi mai ceva ca o zana. Eu una va astept sa ne vedem la CAMELIA ENCIU STUDIO”

Si... "Mihai voia sa dea presa in judecata. Si-a asumat de la inceput acest lucru. Adriana Bahmuteanu e un public si atunci trebuia sa stii in ce te bagi. Nu e placut sa ai coada dupa tine mereu. Eu nu cred ca este ceva intre ei. Daca as avea un var de 20 de ani poate l-as proteja. Nu il cred pe Mihai in stare de asa ceva.", a continuat intr-un interviu pentru wowbiz.ro, Camelia Enciu.

Si sa fim si un pic pragmatici daca WOBIZ ii face reclama "moca" Cameliei Enciu si studiolui de infrumusetare din Bucuresti.


COAFOR LISTA PRETURI CAMELIA ENCIU

  • TUNS+SPALAT+COAFAT = 120-170 lei
  • VOPSIT+SPALAT+COAFAT = 200-300 lei
  • COAFAT SPECIAL = 150-200 lei
  • SPALAT+COAFAT = 60-100 lei
  • DECAPAJ/SUVITE = 100 leiMAI POTI CITI