Scandal DOI IN UNU Delia si Serban Huidu - pe Mihai Bendeac nu il "kiss" Kiss FM

"Doi in unu" este un  featuring al Deliei cu Mihai Bendeac ASCULTA AICI.

Insa "Doi in unu" nu poate fi inghitit de Serban Hudiu.

Cu toate ca "Doi in unu" este o piesa buna si evident iubita de oameni, Kiss FM a refuzat sa o bage in playlist pe motiv ca este un featuring cu Mihai Bendeac, iar el face parte din alt trust media.

Deliei i se pare grav ca piesa ei sa fie "judecata" prin prisma featuringului cu Mihai Bendeac.

Serban Huidu se pare ca a hotarat ca melodia "Doi in unu" sa nu apara in playlist-ul KISS FM, deoarece Bendeac este de la Antena 1.

Asta ar insemna ca posturi precum Radio ZU sa nu difuzeze melodiile lui Smiley, Andra, Marius Moga etc. pentru ca vin de la Media Pro.


VIDEOCLIP Delia - Doi in unu ft Mihai Bendeac

Asadar, daca esti din alt trust media, si canti, singur sau impreuna cu cineva, melodia este apreciata, fii sigur ca melodia ta nu va fi difuzata de Kiss FM.

Daca Prima TV se misca si ea cum poate, onorabil uneori, Kiss FM este un radio apreciat, si din acest punct de vedere, politica redactionala tine cont daca "dusmanul: de trust media nu vrea sa se strecoare muzical si sa se promoveze pe frecventele tale.

Atitudinea conducerii Kiss FM, de nu difuza piesa DOI IN UNU cu Delia si Mihai Bendeac, este poate corecta. Fiecare face ce vrea in ograda sa. Nu exista un must carry rule al melodiilor pe care un radio trebuie sa le difuzeze.

Insa.. sa spunem ca Gainusa se apuca de un featuring cu Grasu XXL sau "Dezbracatul" baga un hip hop cu CRBL, atunci PRO FM, Radio 21 si Radio ZU ar trebuie sa le spuna pas, pentru ca sunt de la concurenta?

Este doar o intrebare.

Pana la raspuns, este interesant cum va evolua scandalul muzical dintre Serban Huidu si Mihai Bendeac!
MAI POTI CITI