Miscarea populara - Basescu wiki apolitic cu iz de dexonline.ro

Este Miscarea Populara a Ioanei Basescu ceea ce a promis sa fie?

Ieri a fost o duminica interesanta.

Marian Preda Biografie Miscarea Populara
De la consilierii prezidentiali stransi în par la lansarea oficiala a Fundatiei "Miscarea Populara" am aflat ca PDL-ul este la fel de "naspa" si de corupt ca toate celalalte partide.

In acelasi timp, dar de la Sibiu de la "congresul" romilor lui Cioaba, Elena Basescu (fata lu' Tata) ne anunta ca va candida pentru un nou mandat de europarlamentar cu sau fara voia lui Vasile Blaga.

Este Miscarea Populara doar o fundatie? Un club al unor intelectuali la fel de albi ca si porumbelul pacii?

Adevarul este ca fara politicieni  sau cu politicieni n randurile ei, Miscarea  Populara este un partid in curs de constituire.

Pai cum altfel Elena Basescu va mai candida si castiga un nou loc in Parlamentul European? Daca nici ceea cea mai ramas din PDL nu o vrea, cine sa ii mai faca rost de voturi?

Aseara presedintele a dorit sa arate public cine e seful  "Miscarii populare" si i-a convocat la o cafea, apa plata sau limonada pe noii prieteni, fix pix in carciuma la care de obicei iesea dupa istovitoarele sedinte de partid cu Blaga, Berceanu si Videanu.

Fundatiia Miscarea Populara, initiata de consilierii presedintelui Traian Basescu la ideea sa si preluata de universitarul Marian Preda, are deja un prim sponsor care i-a oferit ca sediu în Bucuresti "o parte din casa foarte mare în care locuieste".

Numele acestui sponsor cu dare de mana, este însa pastrat confidential de presedintele ONG-ului prezidential, Marian Preda, in ciuda promisiunii de transparenta totala în privinta finantarii facuta la aceeasi lansare.

Dar sa mergem mai departe.

"PDL intra in lista noastra de partide de care ne-am saturat", a spus Marian Preda  fara a exclude astfel posibilitatea ca Miscarea Populara sa devina partid.

La start, planurile lui presedintelui Marian Preda,  includ creerea unei retele de oficii regionale, judetene si locale pentru Miscarea Populara si un calendar de dezbateri mai ales în afara Bucurestiului.

Si inca ceva.

Ce a facut presedintele dupa intalnirea de la restaurantul de pe Aleea Alexandru din Capitala unde s-a intalnit cu conducerea Fundatiei "Miscarea Populara" proaspat lansata?

A facut o declaratie interesanta.

"Dezavuez public mesajele de ieri ale lui Adriean Videanu, Anca Boagiu si Vasile Blaga. Am incetat parteneriatul meu cu ei si ceea ce am vazut ieri la CNC mi-a confirmat ca decizia mea a fost una buna! Nu mai am nevoie de partide!".

Ok, Zeus nu mai vrea partide, dar nu poti castiga nici-un fel de alegeri cu o Fundatie.

Asadar, cine pe cine vrea sa amageasca? Si de ce?

Lista fondatori Fundatia "Miscarea populara"
  • Presedintele Fundatiei, Marian Preda
  • Radu Borza, cofondatorul dexonline.ro
  • Cristian Diaconescu
  • Daniel Funeriu
  • Sebastian Lazaroiu
  • avocata Elenina Nicut
  • jurnalista Georgeta Condur
MAI POTI CITI