Marcel Toader Biografia mondena a ex sotului Gabrielei Cristea

Marcel Toader, actualul sot al Gabrielei Cristea, a fost casatorit si cu solista Anamaria Ferentz.

Lui Marcel Toader nu-i sunt deloc straine astfel de artificii publicitare, talentul de a se promova fiindu-i recunoscut, in primul rand de fosta lui sotie, Anamaria Ferent.

marcel-toader-biografia unui divort monden
Wiki monden Marcel Toader
Anamaria Ferent l-a acuzat public, in nenumarate randuri, ca si-a facut reclama pe spatele ei.

Anamaria Ferentz a fost profund marcata de relatia pe care a avut-o cu fostul sau sot bataus Marcel Toader, insa in cele din urma a reusit sa treaca peste toate si chiar sa inceapa o noua relatie amoroasa.

Dupa o casatorie-fulger si nenumarate declaratii de dragoste, cuplul Marcel Toader - Anamaria Ferentz s-a destramat la fel de repede precum un castel de nisip.

La momentul respectiv, toata presa mondena vuia ca Anamaria Ferentz se marita.

La fel ca si acum, cand toti asteptau cununia religioasa dintre Gabriela Cristea si Marcel Toader.

Asa incat, presa mondena scria ca dupa ce a esuat lamentabil in incercarea de a forma o familie cu interpreta Anamaria Ferent, Marcel Toader in varsta de 50 de ani incearca sa revina in atentia presei printr-o noua idila cu o vedeta. Iar acea vedeta era Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea cu care Marcel s-a casatorit, insa se pare ca pana la urma s-a ajuns la tot la divort.

Iar daca tinem cont de postarea Gabrielei Cristea de pe Facebook, se pare ca lucrurile nu erau prea roz in "paradisul" familiei Toader.

Marcel Toader ex-sotul Gabrielei Cristea a fost sportiv de performanta si a jucat rugby pentru echipa nationala a Romaniei.

Sportiv în cadrul sectiei de RUGBY in sezoanele competitionale 1983/84-1986/87.

Pe plan international  Marcel Toader a fost medaliat cu bronz(1985/87) la Campionatul International European FIRA ; clasat, de asemenea, pe locul 4 la editia din 1984/85 a acestei competitii.

Pe plan intern Marcel Toader a obtinut  titluri de campion national (1983/84, 1984/85, 1986/87) ; component al echipei clasate pe locul 2 (1985/86) la Campionatul National.

Revenind la afacerile lui Marcel Toader

Sa ne amintim ca in 2011 clubul exclusivist al omului de afaceri Marcel Toader, sotul Gabrielei Cristea, care functiona in incinta Liceului Teoretic "C.A. Rosetti" din Capitala, a fost inchis de autoritati, dupa procese care au durat mai bine de zece ani.

Scurta biografie Gabriela Cristea
  • Data nasterii: 28 Octombrie 1974 (38 ani)
  • Zodia: Scorpion
  • Locul nasterii: Oltenita, jud. Calarasi
  • Status marital: casatorit
  • Sot: Marcel TOADER
  • Inaltime: 1,71m
  • Culoarea ochilor: albastri
  • Culoarea parului: negru
  • Educatie: SNSPA – Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" Bucuresti Comunicare neurolingvistica – Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatica – Ministerul Afacerilor Externe (in curs) Liceul de coregrafie nr.1 Bucuresti (1993)