Irina Zidaru sotia lui Radu Tudor wiki salariu de antenist cu blog

Radu Tudor  realizatorul emisiunii “La ordinea zilei” de la Antena 3 castiga peste 6.000 de euro pe luna.

Slabut daca tinem cont ca "seful" Mihai Gadea are un salariu de 15.000 de euro ca director la Antena 3 si realizator de emisiune, Badea ia lunar 10.000 de euro pentru "In gura presei".

Dar cum s-a aflat salariul lui Radu Tudor?

L-a scris el pe blog? A bagat un status pe Facebook din greseala...

biografie irina zidaru  sotie radu tudor blog vedete

Nimic din toate acestea.

Sotia lui Radu Tudor, Irina Zidaru, "l-a dat in gat" in mod indirect.

Cu declaratia de avere.

Angajata a Ministerului de Externe, Irina Zidaru si-a depus in fiecare an declaratia de avere, datele fiind disponibile pe site-ul institutiei pentru anii 2007-2011.

Irina Zidaru, care este din Constanta, la fel ca sotul sau, Radu Tudor, a avut in 2011 un venit lunar de 8966 de lei (2.000 de euro), mai putin decat in 2008 si 2009, cand castiga 13.000 de lei lunar (2.900 de euro).

poze irina zidaru sotie radu tudor
CV Irina Zidaru sotie Radu Tudor Antena 3
Zidaru Irina Raluca  are varsta de 41 de ani si este Director General al Departamentului Afaceri Regionale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei.

In rest cam greu de gasit alte date despre biografia Irinei Zidaru. Mai ales ca unii zic ca a fi director la MAE ar fi un mod elegant de a zice ca lucrezi pentru servicii, si de accea biografiile sunt la "secret". Insa se poate ca acestea sa fie dor speculatii in van.

Un comentariu:

  1. Irina Zidaru este o fosta ziarista EVZ. Impreuna cu Radu Tudor este nașa Ancai Alexandrescu, fosta sefa de cabinet a lui Adrian Nastase. Asa se explica si angajarea in MAE.

    RăspundețiȘtergere

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.