Cornelia Marin Biografia nutritionistei cu blog si faina Fibrio

Cornelia Marin Biografia si CV-ul profesional al nutritionistei de la “Ajutor! Vreau sa slabesc!” Prima TV

cornelia marin biografie cv de nutrionista blog vedete
Cornelia Marin a transformat nutritia in pasiune din momentul in care a inceput sa lupte cu kilogramele acumulate in plus dupa renuntarea la sportul de performanta, mai exact in urma cu 22 de ani.

Absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializare in Economia si Gestiunea Productiei Alimentare, Cornelia Marin profeseaza in domeniul alimentar de 13 ani, ultimii 9 ani fiind dedicati propriului restaurant. 

Timp de 15 ani  nutritionista Cornelia Marin si-a dorit sa intreprinda "ceva" care sa promoveze alimentatia sanatoasa si in decembrie 2008, la inceputul crizei in Romania, a lansat alaturi de partenerul ei, Robert Nicolae, brandul Fibrio, un restaurant cu mancare sanatoasa, unic pe piata romaneasca prin concept si abordare.

Pe baza experientelor proprii, a informatiilor acumulate de-a lungul celor 22 de ani de studiu, ajutata de experienta in colaborarea cu producatorii romani de produse alimentare, Cornelia Marin a consiliat foarte multe persoane care au dorit sa-si schimbe stilul de viata si sa piarda kilogramele luate in plus.

Printre aceste vedete care au slabit cu ajutorul Corneliei Marin se numara: Razvan Popescu 54 kg (Radio Zu), Andreea Banica 15 kg, Claudia Pavel (ex-Cream) 16 kg.

Un alt mare vis al Corneliei Marin a fost o campanie de educare a copiilor pentru alimentatie si un stil de viata sanatos, vis caruia a crezut ca-i va da viata mult mai tarziu, in a doua parte a vietii, "dupa 45-50 de ani", insa, in urma unei emisiuni TV, europarlamentarul Daciana Sarbu (sotia lui Victor Ponta) i-a propus sa faca echipa si visul sa prinda viata mai repede. Au cooptat in echipa si pe dr. Anda Avramescu si au pornit la drum dupa ce au infiintat Asociatia "Scoala pentru Sanatate". Campania se numeste Hrana desteapta pentru copii sanatosi si se adreseaza pentru inceput segmentului de copii intre 3-5 ani, perioada in care copii merg la gradinita.

Cornelia spune: "In ciuda faptului ca muncesc minim 15 ore/zi de luni pana luni, in fiecare clipa ii multumesc
poze wiki cornelia marin blog vedete
lui Dumnezeu pentru ca mi-a oferit sansa sa-mi vad visul cu ochii, vis prin care sa pot sa dau oamenilor sansa sa aleaga, prin informare si un nou concept alimentar, un alt drum decat acela al societatii de consum, un drum mai sigur catre sanatate".

Toti cei pe care i-a ajutat în ultimii ani au încurajat-o sa faca acest pas si sa împartaseasca unui public larg cunostintele ei in materie de nutritie. Emisiunea “Ajutor! Vreau sa slabesc!” reprezinta asadar o noua provocare.

Rolul Cornelia Marin este sa-i învate pe participanti sa gateasca, iar în functie de anumite particularitati si intolerante alimentare, a creat noi retete, personalizate.

Cornelia Marin a constatat cu placere ca oamenii sunt foarte receptivi si fac eforturi sa-si schimbe obiceiurile alimentare nocive. Ma intereseaza rezultatele pe termen lung! Imi doresc ca participantii sa puna în practica tot ce au învatat, si dupa încheierea filmarilor.

Un comentariu:

  1. studii de ASE si proprietara de restaurant, asa da nutritionist

    RăspundețiȘtergere

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.