Constantin Anghelache biografia misterioasa a presedintelui lui Dinamo

Constantin Anghelache, unchiul actionarului majoritar Ionut Negoita, va fi numit în functia de presedinte al Dianamo Bucuresti.

biografie wiki constantin anghelache
Constantin Anghelache a mai fost în conducerea clubului Dinamo si în anii 1980.

Constantin Anghelache este bun prieten cu fosta glorie dinamovista Mircea Lucescu si e profesor universitar de economie.

Biografia lui Constantin Anghelache este aproape la secret.

Profesor universitar la ASE, fostul colonel de Securitate Constantin Anghelache a avut in ultimii ani o importanta functie de conducere la CSMS Iasi, acolo unde a activat aproape trei ani.

Pentru a prelua functia de presedinte a clubului de fotbal Dinamo, Constantin Anghelache a demisionat de la CSMS Iasi.

Mai mult, Anghelache lucreaza la cartea „Cum si-a pierdut Dinamo identitatea". Si aceasta nu ar fi singura carte. In 1996 Constantin Anghelache a scris si un Tratat De Statistica Teoretica Si Economica.

Ultimul si cel mai prolific sef al unitatii speciale UM 0107/AVS a fost locotenent-colonelul Constantin Anghelache.

Acum, general în rezerva.

UM 0107/AVS era o structura care coordona activitatile ceausiste de comert exterior si avea un regim independent si ultrasecret, chiar în interiorul spionajului romanesc.

Asadar, este absolut normal ca in jurul Generalului  Constantin Anghelache sa se nasca diverse legende. Legende mai mult sau mai putin adevarate.

Despre Ionut Negoita, nepotul generalului Anghelache putem spune ca acesta este un suporter infocat al echipei Dinamo Bucuresti.

De aceea  Ionut Negoita  a devenit, din 2007, unul dintre principalii sponsori ai gruparii din stefan cel Mare.

Valoarea sponsorizarilor  de 500.000 euro/an.

 Ionut Negoita a fost intrebat “De ce fotbal?”. "Simplu: din pasiune. Planuiesc in viitor sa investesc intr-un centru de juniori si, de ce nu, sa devin din sponsor actionar al echipei Dinamo."

Ionut Negoita a adus suporterilor din Stefan cel Mare, in 2010, ziarul gratuit „Dinamo in ring”, o publicatie oficiala a clubului, din paginile careia fanii pot afla ultimele noutati in legatura cu idolii lor inaintea fiecarui meci disputat de Dinamo acasa.

Deci, alaturi de Constantin Anghelache si nepotul Ionut Negoita vom asista la renastarea mult asteptata a echipei de fotbal Dinamo Bucuresti?
MAI POTI CITI