Biografie Loredana Moise sotie Calin Popescu Tariceanu - poze facebook

Loredena Moise (FOTO) va fi a cincea sotie a liberalului Calin Popescu Tariceanu.

Scurta biografie Loredana Moise.

loredana moise biografie wiki tariceanu
Loredana Moise, are 36 de ani, este originara din Buzau, dar locuieste in Bucuresti, a absolvit Artele Plastice si cocheteaza cu lumea modei, in calitate de designer.

“Danela", cum o alinta prietenii, pe numele ei real Loredana Moise, este stabilita în Bucuresti, dar isi petrecea frecvent weekendurile în cluburile de acasa, alaturi de prietenii sai din Buzau.

Asa cel putin stateau lucrurile inainte sa se intalneasca cu mare crai Calin Popescu Tariceanu.

In 2012 ziarele erau pline de poze facute cu ocazia unor evenimente organizate de liberalii din Navodari, in legatura cu  desemnarea candidatului PNL la Primaria Navodari, unde Tariceanu si iubita sa Loredana erau prezenti.

Se povestea cu pasiune cum dupa ce au au mancat un peste la cherhanaua de la Olimp si s-au plimbat putin prin Mangalia, cei doi iubiti, Loredana si Calin  s-au retras în apartamentul de lux din Navodari.

Apartament de lux pe care Tariceanu l-a cumparat de la omul de afaceri Mohammad Murad, presedinte al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

Dar revenind in zilele noastre, iata ca din iubita, Loredena Moise va ajunge peste scurt timp sotia lui Calin Tariceanu.

Nunta dintre Loredana Moise si Calin Popescu Tariceanu va avea loc la Palatul Snagov, pe data de 25 mai, fiind asteptate peste 500 de persoane, întrucât asta a fost dorinta Loredanei, sa aiba o petrecere ca în povesti, iar lumea sa spuna ca a fost nunta anului 2013.

Tariceanu va fi astfel la cea de a cincea sotie.

Iata cine au fost celelate sotii ale lui Tariceanu
wiki nunta loredana moise tariceanu calin popescu
Despre prima sa sotie Tariceanu a spus doar atata “Cred ca era în 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat pâna în 1980”. Insa nu i-a dezvaluit însa identitatea.

A doua nevasta a lui Tariceanu a fost Livia, fata fostului ambasador al României în Israel Valeriu Georgescu.

A treia sotie a lui Tariceanu a fost Cornelia Trantescu, care, în 1996, i-a daruit primul copil: Calin jr.

In acelasi an a cunoscut-o pe Ioana, care avea 19 ani si care avea sa devina cea de a patra sa nevasta.

Au trait împreuna, au un baiat, pe Mihai, iar în 2003 s-au casatorit - pentru a divorta în 2011.

Si acum urmeaza Loredana Moise, a cincea sotie!
MAI POTI CITI