Biografia ZOLI TOTH muzician, pedagog, antreprenor, ecologist, super familist, cofondator al primei editii a PREMIILOR ON AIR MUSIC AWARDS

Un asemenea barbat fascinant din toate punctele de vedere nu se putea naste decat la TIMISOARA si nu putea fi altceva decat un adevarat reprezentant al zodiei SCORPIONULUI.

ZOLTAN TOTH WIKI VEDETE BLOG
ZOLTAN TOTH s-a nascut la TIMISOARA la 25 noiembrie 1976. Numele lui a fost pe buzele tuturor inca din perioada adolescentei. Si nu stiu daca la botez a avut ursitoare dar  sigur este ca tot ce i-au prezis ele s-a adeverit.

ZOLTAN TOTH alintat ZOLI este FONDATORUL FORMATIEI SISTEM,formatia aceea care a adus butoaiele in muzica. Pur si simplu a revolutionat MUZICA.

ZOLI TOTH este azi un barbat implinit din toate punctele de vedere asa cum marturisea intr-un interviu. Si are toate motivele sa fie asa. A devenit muzician apreciat,  textier,  compozitor, producator executiv antreprenor ambitios si inovator, ecologist, realizator de emisiuni la radio si televiziune, familist deosebit  si co fondator al PREMIILOR ON AIR AWARDS o premiera pentru ROMANIA.

ZOLI are un frate la fel de talentat si care activeaza tot in muzica si se numeste TIBOR TOTH.

Sa nu uitam ca ZOLI TOTH si formatia SISTEM impreuna cu LUMINITA ANGHEL au obtinut cel mai bun loc concursul EUROVISION. Au adus iubitorilor muzicii si romanilor merituoasa medalie de bronz, locul al treilea si trebuie sa recunoastem o performanta cam greu de egalat. Asta se intampla in anul 2005 si chiar daca la scurt timp LUMINITA ANGHEL si-a dat arama pe fata si si-a aratat caracterul locul al treilea ramine o performanta mare.

De ce s-au certat SISTEM si ZOLI TOTH cu LUMINITA ANGHEL? Simplu de la bani. Dar acel scandal ramine doar ca o pata care a fost stersa de ZOLI prin performantele obtunute ulterior. Piesa de la EUROVISION s-a numit "LET ME TRY". Si cu siguranta ZOLI a mers neinfricat pe drumul lui stiind ce isi doreste de la viata.

ZOLI si fratele sau TIBOR s-au nascut intr-o familie  in care MUZICA era ca spalatul pe dinti dimineata. Mama se numeste FLORA si a fost profesoara de pian dar a si cantat si mai mult a fost dirijor de cor. Tatal se numeste ALEXANDRU si a fost corist la FILARMONICA BANATUL din TIMISOARA dar si profesor de clarinet la LICEUL DE MUZICA "ION VIDU" din oras. Fratele lui ZOLI, TIBOR TOTH canta la contrabas in cadrul FILARMONICII din DUSSELLDORF,GERMANIA. Cum putea ZOLTAN sa urmeze alta cariera? Asa ca in perioada liceului a studiat la SECTIA de PERCUTIE.

Si de cum s-au terminat frumosii ani de liceu lui ZOLI i s-a facut de plecat din TIMISOARA desi e greu de crezut ca cineva care s-a nascut aici poate sa isi doreasca sa plece in alt oras. Dar ZOLI a fost un tanar care a stiut mereu unde vrea sa ajunga. Drept urmare ZOLI s-a urcat in tren sau poate in masina si nu s-a mai oprit pina la CLUJ -NAPOCA. Aici si-a continuat aventura scolara si a dat la facultate la  ACADEMIA DE NUZICA "GHEORGHE DIMA" din CLUJ orasul care ii va ramane in suflet multa vrme. Aici la CLUJ  incep visele lui ZOLI pe care are mare grija sa le transforme rand pe rand in realitate. Dupa terminarea facultatii se angajeaza ca solist al OPEREI MAGHIARE din CLUJ. Asta se intampla in perioada 1996-1998.

In timpul faculatii ZOLI a colaborat cu FILARMONIC de STAT TRANSILVANIA din CLUJ dar
biografie familie zoli toth sistem blog vedete
a dat curs invitatiilor si celorlalte filarmonici din tara. Cred ca toata familia a venit sa il felicite pe ZOLI la absolvirea faculatii doar nu oricine termina ACADEMIA DE MUZICA cu nota 10. A urmat aceasta facultate si a parcurs toate etapele posibile de la solist, instrumentist si profesor de muzica. In anul 2000 ZOLI trece la nivelul urmator si ajunge in ANSAMBLUL DE PERCUTIE AL ACADEMIEI "GHEORGHE DIMA".

Ani de-a randul acest ansamblu a fost condus de minunatul profesor doctor GRIGORE POP. Cei pasionati de muzica isi aduc aminte de ZOLI doar canta cu regularitate in stagiunile muzicale ale ACADEMIEI DE MUZICA "GHEORGHE DIMA". ACADEMIA a fost  a doua daca nu prima casa a lui ZOLI. A fost o adevarata scoala si aici ZOLI interpreta de fiecare data piese iubite de public dar si piese in prima auditie.

Inainte de a se inscrie la masterat ZOLI le-a fost profesor de instrument si muzica de camera liceenilor de la  LICEUL DE MUZICA " SIGISMUND TODUTA" din acelasi cultural si minunat oras CLUJ. ZOLI nu putea sta departe de percutie asa ca a prdat si ore de percutie. S-a dovedit ca ZOLTAN are un minunat talent pedagogic . O spun rezultatele obtinute de elevii sai la olimpiadele de muzica. ZOLI a castigat  trei premii la olimpiada la sectiunea de percutie. In perioada 2000-2003 ZOLI face masteratul si in 2003 termina masteratul in STILISTICA INTERPRETARII MUZICALE la ACADEMIA "GHEORGHE DIMA" din CLUJ.

In anul 1997 ZOLI a fost cel care a pus bazele trupei de percutie HANS N FEET QUARTET o trupa formata din sase bravi percutionisti de elita.

In anul 2000 tot ZOLI este cel care da viata trupei SISTEM, trupa care a revolutionat muzica. A adus acele instrumente neobisnuite butoaiele. Si lucrurile odata puse pe fagas au mers struna. Astfel din anul 2002 formatia SISTEM nu si-a mai schimbat componenta. Vine vremea ca ZOLI sa isi ia zborul spre capitala.

Orice provocare nu era prea indrazneata pentru ZOLI si de aceea s-a hotarat sa incerce si ceea ce pareau a fi de-a dreptul nisipuri miscatoare. Adica munca in televiziune si radio teritoriu neexplorat piana acutunci de ZOLTAN TOTH.

In perioada 2008-2009 ZOLTAN TOTH a fost prezentatorul emisiunii GRREN REPORT ce se difuza la TVR1. Microbul televiziunii nu l-a parasit nici pina acum pentru ca ZOLI a schimbat doar postul de televiziune. Cineeste un obisnuit al frecventei NATIONAL FM il poate asculta pe ZOLI cu a sa emisiune ECO FRECVENTA. Va povesteam in alt articol de concursul de compozitie numit BATTLE OF SONGS ei bine tot ZOLI a fost initiatorul acestui proiect deosebit. Si cum lui ZOLI ii plac lucrurile facute profesionist si mai ales ca adora sa fie un deschizator de drumuri in orice intreprinde ZOLI nu s-a oprit din drumul lui si a mai realizat inca ceva in premiera pentru ROMANIA.

Despre ce este vorba? ZOLTAN a initiat primul web site de rezervari online a artistilor din Romania. Gandind ca sunt multe persoane care si-ar dori sa aiba un job care tine de zona de muzica ZOLI a fondat si ACADEMIA DE SHOWBIZ SI MANAGEMENT. Aici se invata cum sa devii impresar , PR si tota gama de joburi din jurul muzicii si a unui artist.

Nu se putea ca o asemenea munca in domenii vaste si fiferite sa ramana nerasplatita iat premiile obtinute de ZOLI de-a lungul carierei vorbesc de la sine. Despre profesionalismul, ravna pasiunea cu care face orice. De la munca pana la viata sentimentala.

Incepand cu anul 1993 in fiecare an ZOLI a adunat premii dupa premii. Are o asemenea ambitie si dorinta de a fi cel mai bun incat doar timpul il impiedica sa-si divesifice domeniile de activitate. In prezent"schiaza" cu maiestrie printre urmatoarele domenii : MUZICA, RADIO-TELEVIZIUNE. EVENIMENTE, CONCERTE, TURNEE,CAMPANII DE PROMOVARE, CAMPANII UMANITARE si LUPTA pentru toate CAUZELE ECOLOGICE si isi doreste si chiar reuseste sa promoveze actiuni pentru conservarea si constientizarea a ceea ce inseamna pentru oameni MEDIUL NATURAL.

As putea sa spun cu admiratie ca ZOLTAN TOTH este genul de american in ROMANIA. Dar el RAMANE ROMANUL NOSTRU, ROMANUL DE ORIGINE MAGHIARA.mai ROMAN decat multi. Prin atitudine si lupta pe care o duce pentru cauzele in care crede. Si pentru ca ne paorta pe aripile muzicii si ne deleteaza simturile cu measjele muzicii sale si a formatiei SISTEM.

Sa revenim la premii.

1993- Premiul al 3-lea si asta doar pentru ca juriul din acei ani nu a vtrut sa acorde nici premiul intii si nici pe cel de-al doilea asa ca doar un premiu ramasese necucerit si pe acela l-a cucerit ZOLI la OLIMPIADA NATIONALA DE MUZICA de la TIMISOARA
1994- Alta olimpiada de muzica de asta data la CONSTANTA, ZOLI a pus mana pe locul prom si medalia de aur.
1995- OLIMPIADA DE MUZICA DE LA BAIA-MARE unde obtine premiul al doilea.
1998-PREMIUL al DOILEA ;a CONCURSUL NATIONAL DE PERCUTIE SOLO de la BUCURESTI
2002- DISCUL DE AUR pentru ALBUMUL INTRA IN SISTEM
2005- PREMIUL al 3-lea la CONCURSUL EUROVISIN alaturi de trupa SISTEM si LUMINITA ANGHEL
2005- PREMIU la SUPERLATIVELE VIP
2005- ARTISTUL ANULUI  alaturi de TRUPA SISTEM premiu acordat de  RADIO ROMANIA ACTUALITATI

PREMIUL " TINE-O TOT ASA" pentru implicarea si initierea de campanii de mediu in Romania

biografie zoli sistem blog vedete
Pentru cine nu stie e vremea sa afle faptul ca ZOLTAN TOTH este AMBASADOR EARTH HOUR.
AMBASADOR al campaniei LET S DO IT ROMANIA la care s-au adunat si alte vedete din spatiul mioritic fie ei artisti, actori, oameni de presa . ZOLTAN TOTH a fost AMBASADOR LET D DO IT ROMANIA in 2009, 2010 si 2011.

Tot in 2011 este numit AMBASADOR AL VOLUNTARILOR in ROMANIA.

ZOLTAN TOTH a fost primul artisr roman care a sustinut INTERZICEREA CIANURII IN MINERIT In ROMANIA alaturi de COALITIA din ROMANIA FARA CIANURI. Asta se intampla in anul 2007. In acel an din acea COALITIE s-a alaturat actiunii si organizatia recunoscuta in toata lumea GREEN PEACE.

ZOLTAN participa si la actiunileintreprinse de WWF in postura de AMBASADOR EARTH HOUR. De asemenea a sustinut si actiunile ASOCIATIEI RECLAMP. ZOLTAN TOTH ai toata admiratia pentru pasiunea si entuziasmul cu care sprijini activismul ecologic un domeniu in care romanii doar vorbesc si fac foarte putin! Dar  tot a reusit sa faca unele schimbari in mentalitatea oamenilor si asta este un lucru remarcabil.

Si sa nu credeti ca ZOLI nu a obtinut premii de recunoastere si pentru activitatea in presa. Cei de la revista VIP i-au acordat PREMIUL SPECIAL la categoria MUZICA pentru CONCERTUL sustinut in cadrul FESTIVALULUI DE MUZICA GEORGE ENESCU.

Televiziunea PRIMA-TV i-a acordat PREMIUL ASA DA, premiu acordat de catre emisiunea FOCUS MONDEN. In 20110 compozitorul ADRIAN ENESCU i-a dedicat piesa DOMINO ceea ce spune mult despre calitatile profesionale si umane ale ARTISTULUI COMPLEX si COMPLET, ZOLTAN , ZOLI TOTH.

Dragostea lui ZOLI pentru muzica a iesit in evidenta in tot felul de concursuri nationale, internationale si multele FESTIVALURI din tara si strainatate. Ce sa spunem despre concertele lui ZOLI alaturi de membrii formatiei SISTEM? Toate vorbesc depre infinita dragoste pentru muzica si public.

La campionatul de KARAOKE desfasurat la CLUJ in anul 2000, ZOLTAN a fost sufletul petrecerilor.
Urmeaza in acelasi an FESTIVALUL  INTERNATIONAL DE PERCUTIE de la DEBRECEN in UNGARIA.

In 2001 canta in deschiderea concertului VENGABOYS&FRIENDS si mai apoi la GALA GHEORGHE HAGI. Fara astampar tot in 2001 ZOLI canta la MUSIC FESTIVAL la CHISINAU. Si tot in acelasi an a vut loc FESTIVALUL INTERNATIONAL de la SIGHISOARA. Si nu putea sa incheie anul 2001 fara a participa la FESTIVALUL BUCURESTI.

In 2002 participa la FESTIVALUL NATIONAL DE MUZICA MAMAIA. pe lista urmeaza FESTIVALUL CALLATIS unde participa in anii 2001,2002 si 2004. In 2002 revine la acelasi FESTIVAL BUCURESTI. ZOLI TOTH nu putea sa nu isi treaca in palmares participarea la FESTIVALUL INTERNATIONAL " CERBUL DE AUR" in 2001, 2002 si 2009.

In 2004 canta la ZIUA EUROPEI la STOCKHOLM in SUEDIA. Anul urmator o alta performanta , castigarea locului intai la selectia nationala pentru concursul EUROVISION. Si a urmat uluitoarea performanta de la KIEV din UCRAINA unde a castigat locul al treilea la EUROVISION. Si nu putem sa nu amintim ca la SEMIFINALE internationale pentru EUROVISION  a obtinut locul INTAI in 2005, desi se pune intrebarea. Oare nu era clar ca merita locul intai si in finala?

2006 se va dovedi un alt plin pentru ZOLI deoarece alaturi de SISTEM canta in deschiderea concertului DEPECHE MODE si apoi va participa la concertul "ROMANIA, WELCOME EU" desfasurat la BRUXELLES. Incheie anul cu un superb concert de REVELION la BERLIN.

In 2008 participa la ZARAGOSA  SPA la expozitia internationala 'APA SI DEZVOLTAREA DURABILA"

In 2008 participa la TURNEUL numit  ROMANIA A LAND TO DISCOVER in ITALIA.

In 2010 ZOLI ajunge la ISTANBUL in TURCIA pentru EUROPE ON WATER. In 2010 va canta la MARBELLA SPANIA la marea petrecere de deschidere a plajei NIKKI. tot in 2010 va participa la BALCAN BEACH PARTY la LIEPAJA in LITUANIA. In 2011 tot SPANIA i-a facut cu ochiul, Va canta la  la SANTIAGO De COMPOSTELA. Nu putem sa nu reamintim ca ZOLTAN TOTH a reusit sa cante in tara in compania celor mai mari dirijori romani cum ar fi MAESTRUL HORIA ANDREESCU in perioada cand canta la FILARMONICA BANATUL din TIMISOARA si alaturi de un alt mare dirijor RADU POPA.


Cu mana pe inima oricine se uita in CV-ul profesional al acestui artist nu poate decat sa admire ARTISTUL ZOLTAN TOTH.

Credeti ca numarul 46 664 va spune ceva? Ei bine era numarul pe care il avea NELSON MANDELA in inchisoare. ZOLTAN a initiat un proiect international care la inceput a fost ideea marelui MANDELA. 46 664 BANGLES adica BRATARI, asa se numeste proiectul care a fost initiat pentru a veni in ajutorul copiilor bolnavi de SIDA din AFRICA. Prin vanzarea acestor bratari acesti copii primeau un ajutor. Minunata initiativa si nu va intrebati de ce oare atat de putini artisti lupta in campanii umanitare?

In 2004 ZOLTAN TOTH infiinteaza alaturi de ANCA LUPESI o vreme iubita sa propria firma
Alaturi de colegii sai din trupa SISTEM:  ROBERT MANGLETI, FLORIN ROMASCU, CLAUDIU PURCARU, CIPRIAN ROGOJAN aka  CICI actulamente deputat, ZOLI TOTH se poate lauda si fara lipsa de modestie ca au lansat 4 albume au 11 single-uri NUMBER ONE. A castigat si premiul al treilea la EUROVISION ce iti mai poti dori? Sa faca in continuare muzica de aceeasi calitate.

ZOLTAN a colaborat cu artisti  de renume cum ar fi : ALEXANDRA UNGUREANU ,SIMONA NAE, ANDREI JAPLET, STELA ANITA, NATALIA BARBU, MIKI, ANDRA, LOREDANA GROZA, GRIGORE LESE si formatia DEEP CENTRAL.

Ce admir la ARTISTUL ZOLTAN TOTH este faptul ca pe langa alte calitati mai are una extrem de rara in ziua de azi. Nu uita de oamenii care i-au marcat existenta fie ei profesorii din scoala si facultate sau oameni din showbiz. Pentru ca am adus vorba de showbiz ZOLTAN spunea ca cel care i-a indrumat pasii in aceasta lume  este CATALIN MURARU. Acesta i-a adus pe SISTEM si ZOLTAN TOTH in lumina reflectoarelor.

ZOLTAN TOTH este UN ADEVARAT MODEL pentru tinerii care isi doresc o cariera in lumea muzicii si nu numai. El este exemplul viu ca poti sa te realizezi , poti sa iti construiesti o cariera de succes. Cu o singura conditie. Care ar fi aceea? MUNCA! Sa muncesti neincetat sa crezi in tine si sa crezi in visele tale sa ai teluri si sa nu renunti niciodta la vise. Cam asta ar fi reteta succesului. Asa a procedat ZOLI.

E mandru ca NU A FACUT NICIUN FEL DE COMPROMIS pentru a ajunge unde a ajuns.

Si-a dorit din copilarie o cariera dar nu s-a oprit la stadiul de dorinta. A depus multa truda si transpiratie. Iar cei care studiaza un instrument stiu despre ce vorbesc. Poate mai putina copilarie si mult studiu, disciplina si responsabilitate. Si desupra se afla DORINTA DE A FI CEL MAI BUN!

"MUZICA ESTE STILUL MEU DE VIATA. ASCULT MUZICA, STUDIEZ SI TRAIESC DIN MUZICA. MUZICA ESTE MODUL PRIN CARE EU INCERC SA II FAC FERICITI PE CEI DIN JURUL MEU" -ZOLTAN TOTH

Cum se construieste o melodie de succes un single? Pai ar fi cam asa spune ZOLTAN :
33% sa ai versuri de calitate
33% sa ai o linie melodica
33% orchestratie

ZOLTAN TOTH este cu adevarat artistul care acorda o atentie deosebita versurilor si nu  putem decat sa fim fericiti pentru ca acest lucru face diferenta intre o melodie buna si una de duzina cu versuri tampite si insipide de care tot avem parte din cand in cand uneori mai des decat ne-am dori-o.

ZOLI spune ca mereu a fost uimit de versurile melodiilor romanesti si in vine si cel mai mult in rau. De aceea a re de gand ca la GALA ON AIR AWARD care va avea loc la anul sa initieze o sectiune in care sa fie premiat cantecul cu cele mai bune versuri. Si in limbile franceza si spaniola si italiana.

GALA ON AIR AWARDS este cel mai nou proiect al artsitului ZOLTAN TOTH. Va fi un eveniment grandios cum nu prea s-a vazut pe meleagurile noastre. Si mai este putin pina pe 15 aprilie cand va avea loc acest eveniment. Atunci la sala mare a TEATRULUI NATIONAL din BUCURESTI de la ora 20 vor sosi cei mai buni muzicieni ai plaiurilor mioritice care se vor intrece"pe bune" am putea spune.

Artistii vor sosi cu limuzine si intrarea se va face pe baza de invitatii. Totusi au fost puse la vanzare si 100 de bilete. Suma adunata din bilete va merge sub forma de donatie pentru ai ajuta pe elevii unui liceu de muzica din BUCURESTI pentru cumpararea de instrumente. O initiativa demna de toata lauda dar asta dovedeste ca ZOLI a ramas un om de toata isprava.

ZOLI spune ca AMBITIA l-a ajutat sa isi faca un drum in vita. De care sa nu ii fie niciodata rusine.
Pentru ca ZOLI crede ca MUZICA TRANSMITE UN MESAJ iar ARTISTII SUNT MODELE pentru tanta generatie  si nu numai. Dintre oamenii pe care ii admira se numara doamna RUXANDRA ION producatoarea de la ACASA TV care a initiat proiectul LALA BAND. In prezent tineriicare fac parte din trupa LALA BAND SUNT un model pentru generatia tanara. Canta din toata inima si melodiile loe au versuri de calitate dar cel mai important muzica lor trasmite un mesaj. Ca doar VIATA ESTE O LUPTA PERMANENTA nu este un cliseu. Asta pentru cine are urechi sa auda si ochi sa vada.

zoli de la sistem poze facebook
PREMIIILE ON AIR AWRDS sunt o noutate in ROMANIA din multe puncte de vedere. Se adreseaza artistilor, cantaretilor formatiilor, managerilor prodicatorilor si caselor de productie. Premiantii vor fi desmnati de un juriu format din specialisti de prima mana.

Exita si o firma de audit internationala de renume care se alatura proiectului asta pentru a se inlatura orice dubiu asupra corectitudinii voturilor. Deja s-a intrat in linie dreapta. Si luni 15 aprilie ne vom uita cu totii pe net pentru ca evenimentul va fi trnsmis ON LINE.

Nu se cunosc multe lucruri despre faptul ca ZOLTAN TOTH a stiut si a reusit sa coordoneze promovarea unor concerte internationale in ROMANIA precum concertele : BON JOVI, STEVE VAI, PATRICIA KASS, GUNS N ROSES, FESTIVALUL SUNISPHERE. Si trupa MANDINGA a beneficiat de sprijin inpromovarea internationala din partea lui ZOLTAN TOTH.

In 2011 echipa sa de la STAR SISTEM MANAGEMENT (de la firma sa) a coordonat pentru ASOCIATIA STAR EDUCATION organizarea celor mai importante turnee, festivalari dedicate promovarii turismului in ROMANIA. Toate acestea s-au realizat prin intermediul FESTIVALULUI PRO-ISTORIA.

Si in 2012 ZOLTAN TOTH a organizat FESTIVALUL PRO-ISTORIA. Asta pentru ca ZOLTAN isi doreste sa faca cat mai multe lucruri pentru promovarea culturii, istoriei si a traditiilor romanesti. Si nu e putin lucru ca la un asemenea festival  sa se adune 14.000 de spectatori. Cum de gaseste atita forta sa faca atat de multe lucruri bune ZOLTAN TOTH? Gaseste putere pentru ca este si a fost si continua sa fie un om ambitios pasionat si profesionist. Si JOS PALARIA! Pentru ca la fel ca pentru noi toti ziua are tot 24 de ore.

Diferenta sta in modul in care fiecare isi oganizeaza timpul. Si cat sunt de dispusi sa sacrifice pe altarul PROFESIONALISMULUI. IN TOT CEEA CE FACI. Dar mai este ceva si aflam de la ZOLI:
" IMI DORESC SA POT LASA IN URMA LUCRURI FRUMOASE SI UN VIITOR MAI BUN PENTRU FIICELE MELE".

Cand mai are timpZOLI de prieteni si de familie? Are timp pentru tot ce isi propune. Si oricat si-au propus cei de la ziarele de scandal nu l-au prins in offside pe ZOLI. Ca orice om a avut iubite dar in prezent si-a gasit fericirea in bratele frumoasei sale sotii IOANA TOTH. Si iata cum s-a format o alta familie frumoasa o familie multietnica. Ca un banatean pur sange ZOLI a pus intotdeauna baza pe  ceea ce inseamna FAMILIE SI VALORILE EI. Si sa nu uitam din ce familie frumoasa provine ZOLTAN. De aceea ardelenii si banatenii se deosebesc de restul tarii. Au alte principii despre vita si munca si distractie chiar.

ZOLTAN TOTH considera ca a fost de multe ori fericit in vita dar cel mai fericit esteatunci cand poate sa-si adune familia in momente  calde de ACASA. ASTA ESTE FERICIREA SUPREMA pentru ZOLTAN
"SA-MI VAD FAMILIA REUNITA ASCULTAND MUZICA BUNA.

ZOLTAN s-a casatorit in anul 2009. Au avut o nunta foarte frumoasa inconjurati de prietenii apropriat si de familii. Si bineinteles ca nu puteau lipsi colegii de la SISTEM si nici vedete precum VIRGIL IANTU, DAN NEGRU alti timisoreni de vaza.

ZOLTAN este un barbat lipsit de fite . El si partenera sa de viata au mers la casatoria civila imbracati lejer in blugi si camasi de in. Anul acesta pe 25 aprilie cuplul IOANA si ZOLTAN TOTH deja imlinesc patru ani de casnicie. Cum au trecut anii! Dar frumosii IOANA si ZOLI sunt impliniti pentru ca au doua fete frumoase si  care constituoe comoara lor cea mai de pret.

NASII cuplului ZOLI si IOANA TOTH au fost sotia si domn primar PIEDONE aka CRISTIAN POPESCU un om de isprava la randu-i care iubeste artistii si asta se vede si din numarul de fini care pe  care ii au din randul vedetelor. La 25 aprilie 2009 la ora 14 30 soseau la CASA CASATORIILOR din sectorul 4 al capitalei IOANA si ZOLTAN TOTH. Si mai era cineva acolo. Ei, chiar mica TIMEEA prima fetita a celor doi. IOANA era insarcinata deja in sase luni.

Atunci cand s-a nascut TIMEEA ZOLI a spus ca : " TIMEEA M-A DAT PE SPATE DE LA PRIMUL ZAMBET". Asa ca luna de miere a celor doi a fost o excursie de trei zile in BULGARIA. De atunci in casa lor a mai sosit inca o fetita si cei doi frumosi parinti spun ca isi mai doresc copii. Poate un baiat care sa aiba grija de surioarele lui. La primul copil, luni intregi IOANA si ZOLI au fost incredintati ca vor avea un baiat si de aceea aveau pregatite nume de baiat. Si impreuna au luat decizia ca TIMEEA se potriveste cel mai bine cu numele de familie TOTH.

ZOLI isi iubeste nespus familia si spune ca decizille in casa le ia impreuna cu IOANA. De aceea impreuna alcatuiesc o ECHIPA IMBATABILA. ZOLTAN isi doreste ca propri copii ca si ceilalti copii sa poata trai intr-o tara impadurita si nepoluata.

"IMI DORESC O TARA IMPADURITA, MAI MULTA CULOARE IN ORASE SI SA DISPARA POLUAREA. De ACEEA ESTE IMPORTANT SA FIM CHIBZUITI IN CEEA CE PRIVESTE  IMPORTANTA RESURSELOR NATURALE SI MODUL IN CARE STIM SA RECICLAM."

Asta este motivul pentru care ZOLTAN a mai intiat un proiect de mediu numit SCOOL ECO TOUR. Si nu este o gresala chiar asa l-a numit SCOOL si nu SCHOOL.

ZOLTAN iubeste copiii si tinerii si de aceea nu refuza sa cante cu trupa SISTEM la baluri ale bobocilor. Faptul ca iubeste  copii nu mai este un secret. De aceea orele de dirigentie pe care le-a predat s-au bucurat de un imens succes. De ce? ZOLTAN a ales sa predea pe muzica. CANTA si PRIN MUZICA mesajele ajung ltfel la urechile micutilor. Acesta este o practica de mult cunoscuta in alte tari care au mai multa experienta in protejarea si promovarea mediului inconjurator si a resurselor naturale.

ZOLTAN si ANCA LUPES au fost nasi de cununie  (una dintre perechile de nasi, doar stiti ca in ARDEAL se poarta moda a doua perchi de nasi , o perche de nasi pentru mire si o alta pereche pentru mireasa) la nunta colegului CICI atunci cand s-a casatorit cu GEORGIANA CAITA frumoasa blondina alintata " CAPRIOARA" ,nimeni alta decat  una dintre coregrafele de la DANSEZ PENTRU TINE.

La cea de-a doua casatorie a lui CICI de la SISTEM cu IOANA ARITON, fiica fostului MINISTRU al ECONOMIEI, ZOLTAN i-a fost alaturi prietenului sau alaturi de frumoasa sa sotie IOANA.

Dar ce nunta frumoasa au avut IOANA si ZOLI TOTH. La nunta lor au avut fiecare dintre ei 5 cavaleri de onoare si 5 domnisoare de onoare. Si prietenii au spus ca IOANA i-a murmurat la ureche un TE IUBESC ca pentru a-i mai atenua din emotii artistului ZOLI. SI erau firesti emotiile mirelui pentru ca odata cu nunta a avut loc si crestinarea fetitei lor TIMEEA TOTH. ZOLI si IOANA s-au casatorit la biserica SFANTA TEREZA.

Stiti ce este impresionant la OMUL ZOLI TOTH? Faptul ca considera ca bunul sau cel mai de pret este CORECTITUDINEA. Cati oameni corecti mai cunoasteti printre artisti? Si faptul ca ZOLI spune ca  ar fi nefericit daca si-ar pierde RESPECTUL DE SINE. De aceea disperetuieste MINCIUNA Este un barbat adevarat. Nu numai frumos fizic dar si din punct de vedete al sufletului.

" RUGACIUNEA SI DRAGOSTEA SUNT CELE MAI BUNE LEACURI PENTRU OAMENI SI ACESTEA DOUA POT SI FAC MINUNI"

ZOLTAN TOTH este un barbat frumos profesionist si  iubitor. De muzica , natura si familie. Cum ar putea un asemenea barbat sa iaba complexe? Nu are chiar timp si pentru mici placeri cum ar fi ceasurile si instrumentele de scris. Stie sa ii protejeze pe cei dragi din jurul lui si doar pentru a-i proteja ar recurge la minciuna stiti genul acela de minciuni nevinovate spuse in cazuri de forta majora.

Cred ca ZOLTAN TOTH este un LIDER.


Stiti ce inseamna LIDER in VIZIUNEA lui ZOLI? "CONSIDER CA LIDER DEVII, NU TE NUMESTI TU SI GATA. ACTIUNILE TALE DE ZI CU ZI PENTRU UN SCOP ANUME TE FAC LIDER, TE FAC RESPECTAT DE CEI DIN JUR."

LIDERUL ABSOLUT nenumit de cineva este ZOLTAN TOTH. ZOLTAN TOTH A DEVENIT PRIN MUNCA SI ACTIUNILE SALE UN LIDER , UN OM RESPECTAT De TOTI CEI DIN JURUL SAU.
Lui ZOLTAN TOTH i se potriveste aplicatia SETAT PE SUCCES prin munca, pasiune, entuziasm.

ZOLTAN TOTH este unul dintre cei mai valorosi ARTISTI  ai ROMANIEI. Merita respectul si admiratia publicului pe care nu l-a dezamagit niciodata. Este un OM DEOSEBIT care merita sa se bucure de succes.
Si asta ii dorim si noi sa fie sanatos si sa poata face in continuare MUZICA. Pentru ca ZOLI TRAIESTE prin MUZICA si pentru PUBLICUL SAU!

Ii tinem pumnii ca evenimentul initiat de ZOLTAN TOTH PRIMA EDITIE A PREMIILOR ON AIR AWARDS sa fie un succes. Si daca ZOLTAN TOTH  s-a implicat in acest proiect  nu are cum sa nu fie de SUCCES.

Stiti de ce se teme ZOLI? "IMI ESTE FRICA DE OAMENII CARE SUNT BUNI LA TOATE".

Hm, cat de adevarat! Ce am trait in perioada comunista intalnim si in zilele noaste.
MAI POTI CITI