Ajutor! Vreau sa slabesc! - emisiune Prima TV si ColonHelp cu Cornelia Marin


Ajutor! Vreau sa slabesc! a ajuns la cea de a opta editie.

La Ajutor! Vreau sa slabesc!, în fiecare joi seara, afla cum poti sa slabesti sanatos de la nutritionistul Cornelia Marin, antrenorul de fitness Stelica Tufaru si ColonHelp!

Ajutor! Vreau sa slabesc! o reteta media care promoveaza sanatatea printr-un mod de viata echilibrat.

ajutor vreau sa slabesc retete cornelia marin
Timp de 10 saptamani, 10 concurenti au ales ColonHelp pentru a lupta cu kilogramele în plus in emisiunea de la Prima TV, Ajutor! Vreau sa slabesc!

In fiecare editie, cineva îsi propune sa-si redobândeasca silueta si sa-si schimbe obiceiurile alimentare, cu ajutorul a doi experti. Cornelia Marin, nutritionistul emisiunii, si Stelica, antrenorul non-conformist, intervin pentru a-l ajuta pe cel care îsi doreste sa scape de kilogramele în plus.

ColonHelp este mai mult decât un produs pentru detoxifiere, ColonHelp este un stil de viata!

De acest lucru se conving în fiecare zi participantii la emisiunea „Ajutor! Vreau sa slabesc!“, care descopera în ColonHelp produsul care îi ajuta sa îndrepte greselile alimentare pe care le faceau înainte si sa treaca mai usor peste restrictiile impuse de o cura de slabire.

Care este evolutia fiecarei persoane hotarâte sa slabeasca, veti vedea în fiecare joi seara, la Prima TV.


Din 2003, Stelian Tufaru este instructor de fitness, iar din 2010 paticipa la concursuri de triathlon si alergari montane alaturi de elevii sai. “Asa îi motivez sa se antreneze mai intens si dupa ce au pierdut în greutate”, spunea Stelica intr-un interviu recent.

Ai probleme cu greutatea? Cauti o cura de slabire sanatoasa? Ai ajuns unde trebuie! În fiecare joi seara, ora 20:30, la Prima TV, afla cum poti sa slabesti sanatos!

MAI POTI CITI