Tatiana Marinescu Biografia modelului "Angelina Jolie de Romania"

Scurta Biografie, Tatiana Marinescu 

Frumoasa Tatiana Marinescu s-a nascut într-un sat de lânga Targoviste.

Tatiana a facut Colegiul Tehnic Media, perioada în care a cochetat cu modellingul.

biografie tatiana marinescu blog vedete
La început a împartit fluturasi la targuri, apoi a fost hostesa, iar prima parada a fost pentru  Geta Voinea, cand, Doru Amariucai a descoperit-o (tot el i-a facut si prima sedinta foto), iar apoi i-a prezentat-o lui Liviu Ionescu (patronul agentiei de modelling MRA), cu care a lucrat o perioada, iar dupa aceea a început sa colaboreze cu mai toate agentiile din Romania.

De-a lungul carierei sale, Tatiana Marinescu a facut reclama pentru Coca-Cola, L’Oréal, Pepsi, Danone, Balde, Mudo, Gillette, Braun, Barracuda (accesorii pentru motociclisti, împreuna cu campionul mondial Lorenzo Jorge).

Dupa facultate, Tatiana plecat in Turcia cu o agentie, la Istanbul, unde a lucrat la “Beayz show”, o emisiune renumita de divertisment din Turcia.

Acesta a fost primul sau contract ca reporter si, astfel, a devenit cunoscuta în Turcia, Germania, Spania, Italia, Grecia, Franta, unde a lucrat mai apoi.
wiki poze tatiana marinescu vedete blog
Romanca este vorbitoare fluenta de turca, data fiind meseria ei din Turcia, dar este si un model foarte priceput in Milano.

Tatiana Marinescu spune ii place sa primeasca lenjerie intima cadou, mai ales daca sunt in culori placute si de matase.

Ii place albul dar nu asa de mult negrul. Nu ii place lenjeria tanga dar ii plac dressurile, baby-dollurile si portjartierele.

Desi Tatiana Marinescu a incercat sa se mentina departe de ochiul public, au existat zvonuri despre o relatie romantica dintre ea si fotbalistul Bastian Schweinsteiger.

Din luna iunie a anului 2012, Tatiana Marinescu este imaginea portalului pentru femei Kudika.

A aparut în videoclipul lui Smiley pentru piesa Dream Girl, in videoclipul lui Morandi pentru piesa Afrika si în videoclipul lui Sinan Akcil (interpret turc) pentru piesa Bi Sey Olmus.
MAI POTI CITI